Zoeken Shop Shop
Waarom autorijles bij Dam?

Waarom autorijles bij Dam

Autorijschool Dam is al 45 jaar de beste keuze in rijopleidingen in de provincie Gelderland. Het slagingspercentage van de autorijles bij onze rijschool ligt boven het landelijk gemiddelde. Daar zijn we trots op!

Grote rijschool, grote voordelen, volg flexibel autorijles
Door onze omvang, kunnen we flexibel zijn en profiteer jij van veel voordelen! Jij bepaalt wanneer, hoe lang en hoe vaak je autorijles volgt. We halen je op in heel Gelderland en rijexamen kan je doen in Arnhem, Leusden, Tiel, Apeldoorn of Doetinchem. Je kunt zelfs overstappen naar een automaat als je het besturen van een schakelauto toch te lastig vindt.

Ook voor de autotheorie sturen we je niet het bos in
De meeste (kleine) rijscholen geven geen theorieles. Bij ons kan je zowel in Ede als in Arnhem een eendaagse auto theorietraining volgen. We hebben eigen theorieboeken en op je persoonlijke pagina op dam.nl staan oefenexamens. Heb je specifieke wensen? Alles is bij ons te regelen. Zelfs privéles is bij ons mogelijk!

Je lestijd wordt optimaal benut
Je kunt altijd met je vraag bij ons terecht, zowel op onze kantoren in Ede en Arnhem als via de mail. Afspraken en andere zaken regelen wij buiten de rijlessen om. Je verliest dus nooit kostbare lesuren.

De beste rij-instructeurs
Instructeur bij Dam wordt je niet zomaar. Onze instructeurs worden jaarlijks bijgeschoold en zijn daarnaast ook in het bezit van een verklaring omtrent gedrag. Iedereen kiest bij ons zelf zijn of haar rijinstructeur. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk, je bent bij ons dus geen nummertje! In principe heb je een vaste instructeur, maar wisselen kan altijd.

Vele rijopleidingen en betaalmogelijkheden
Wij bieden alle mogelijke soorten rijopleidingen. Kies bijvoorbeeld voor reguliere lessen, een spoedopleiding of een aantrekkelijk startpakket. Ook hebben we zeer aantrekkelijke voordeelpakketten. Betaling kan op verschillende manieren: per les contant of (online) in één keer. Voor pakketten geldt hetzelfde. Eenmalige volledige betaling is een optie, maar betaling in termijnen is ook mogelijk.

BOVAG garantie
Al onze opleidingen vallen onder de BOVAG garantie. Je kunt er dus zeker van zijn dat je rijlessen kunt volgen van je (vooruitbetaalde) lesgeld.

Transparant
De prijs van een rijles is bij ons gebaseerd op een rijles van een uur. Een les duurt dus ook een uur en niet korter. Ook bij examens, zowel theorie als praktijk zijn er bij ons geen verborgen kosten. Je vorderingen en 3d praktijkvideo’s bekijk je in onze App. Zo weet je precies hoe ver je bent met je rijopleiding. Ook kun je direct andere belangrijke zaken zien zoals openstaande facturen of de data voor je examen of volgende rijles.

Nieuwe auto’s
Ons materiaal is altijd goed onderhouden en up-to-date. Tijdens de rijlessen zijn de lesauto’s en alle inzittenden verzekerd middels een speciale rijscholenverzekering. Onze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en uiteraard voorzien van airconditioning.

Wil jij ook rijles volgen bij Dam? Kijk dan eens naar ons lesaanbod of neem contact met ons op!

Gratis proefles aanvragen

Maak kennis met onze rij-instructeurs

Daarom Dam!

 • Persoonlijke aandacht staat bij ons op 1!
 • Vol zelfvertrouwen of toch een beetje angstig? Kies bij ons de instructeur die het beste bij je past.
 • DAM: al 45 jaar een trendsettend familiebedrijf. We helpen je graag!

Verkeersschool J. Dam

Wat vinden onze klanten van Dam?

2361 beoordelingen

Bekijk beoordelingen
Beoordeel zelf

8.710

De voordelen van autorijles bij Dam

 • Een loket waar je alles kunt regelen, ook je theorie
 • Al 45 jaar een vertrouwd adres
 • Vaste rijinstructeur, van de eerste les tot en met het examen
 • Zelf bepalen wanneer, hoe lang en hoe vaak je lest
 • Kiezen uit: losse lessen, spoedopleiding, of een (start)pakket
 • Flexibele betalingsmogelijkheden
 • Examen mogelijk in Arnhem, Tiel, Leusden, Apeldoorn of Doetinchem
 • Zelf je vorderingen inzien via onze app
 • Autorijles mogelijk in heel Gelderland
 • Al onze opleidingen met BOVAG garantie!

klant 4

Klanten van DAM

“Geweldige rijschool. Prima service en zeker waar voor je geld. Mijn instructeur (Henk) was in een woord fantastisch! Bij Dam werd autorijden oprecht een plezier!”

- Daniel