Waarom autorijles bij Dam
Auto

Waarom autorijles bij Dam

Autorijschool Dam is al 45 jaar de beste keuze in rijopleidingen in de provincie Gelderland. Het slagingspercentage van de autorijles bij onze rijschool ligt boven het landelijk gemiddelde. Daar zijn we trots op!

Grote rijschool, grote voordelen, volg flexibel autorijles

Door onze omvang, kunnen we flexibel zijn en profiteer jij van veel voordelen! Jij bepaalt wanneer, hoe lang en hoe vaak je autorijles volgt. We halen je op in heel Gelderland en rijexamen kan je doen in Arnhem, Leusden, Tiel, Apeldoorn of Doetinchem. Je kunt zelfs overstappen naar een automaat als je het besturen van een schakelauto toch te lastig vindt.

Ook voor de autotheorie sturen we je niet het bos in

De meeste (kleine) rijscholen geven geen theorieles. Bij ons kan je zowel in Ede als in Arnhem een eendaagse auto theorietraining volgen. We hebben eigen theorieboeken en op je persoonlijke pagina op dam.nl staan oefenexamens. Heb je specifieke wensen? Alles is bij ons te regelen. Zelfs privéles is bij ons mogelijk!

Je lestijd wordt optimaal benut

Je kunt altijd met je vraag bij ons terecht, zowel op onze kantoren in Ede en Arnhem als via de mail. Afspraken en andere zaken regelen wij buiten de rijlessen om. Je verliest dus nooit kostbare lesuren.

De beste rij-instructeurs

Instructeur bij Dam wordt je niet zomaar. Onze instructeurs worden jaarlijks bijgeschoold en zijn daarnaast ook in het bezit van een verklaring omtrent gedrag. Iedereen kiest bij ons zelf zijn of haar rijinstructeur. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk, je bent bij ons dus geen nummertje! In principe heb je een vaste instructeur, maar wisselen kan altijd.

Vele rijopleidingen en betaalmogelijkheden

Wij bieden alle mogelijke soorten rijopleidingen. Kies bijvoorbeeld voor reguliere lessen, een spoedopleiding of een aantrekkelijk startpakket. Ook hebben we zeer aantrekkelijke voordeelpakketten. Betaling kan op verschillende manieren: per les contant of (online) in één keer. Voor pakketten geldt hetzelfde. Eenmalige volledige betaling is een optie, maar betaling in termijnen is ook mogelijk.

Transparant

De prijs van een rijles is bij ons gebaseerd op een rijles van een uur. Een les duurt dus ook een uur en niet korter. Ook bij examens, zowel theorie als praktijk zijn er bij ons geen verborgen kosten. Je vorderingen en 3d praktijkvideo’s bekijk je in onze App. Zo weet je precies hoe ver je bent met je rijopleiding. Ook kun je direct andere belangrijke zaken zien zoals openstaande facturen of de data voor je examen of volgende rijles.

Nieuwe auto’s

Ons materiaal is altijd goed onderhouden en up-to-date. Tijdens de rijlessen zijn de lesauto’s en alle inzittenden verzekerd middels een speciale rijscholenverzekering. Onze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en uiteraard voorzien van airconditioning.

Wil jij ook rijles volgen bij Dam? Kijk dan eens naar ons lesaanbod of neem contact met ons op!

Ook starten bij Dam
Regel het direct
Start met een gratis proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of autorijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

De voordelen van autorijles bij Dam
  • Eén loket waar je alles kunt regelen, ook je theorie
  • Al 45 jaar een vertrouwd adres
  • Vaste rijinstructeur, van de eerste les tot en met het examen
  • Zelf bepalen wanneer, hoe lang en hoe vaak je lest
  • Kiezen uit: losse lessen, spoedopleiding, of een (start)pakket
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Examen mogelijk in Arnhem, Tiel, Apeldoorn of Leusden
  • Zelf je vorderingen inzien via onze app
  • Autorijles mogelijk in heel Gelderland