Shop Shop

Code 95 in de helft van de tijd bij Dam in Ede en Arnhem

Door onze unieke methode volgt u bij ons maar 3,5 uur klassikale les terwijl deze wel gewoon meetellen als 7 uur voor de code 95! Wij verzorgen met grote regelmaat cursussen voor de code 95. Deze zijn zowel voor de vrachtauto als tourincarchauffeur geschikt.

Code 95 mogelijk buiten werktijd

Omdat de cursus maar de helft van de tijd in beslag neemt kunt u ervoor kiezen om deze na werktijd (bijvoorbeeld in de avonduren) te volgen. Uiteraard geven wij ook overdag cursussen voor de code 95.

14 uur nascholing in 1 dag!

Als u ervoor kiest om de cursus overdag te laten plaatsvinden dan kunnen we zelfs 2 cursussen van 3,5 uur inplannen op 1 dag. Elke cursus telt mee voor 7 nascholingsuren en zo heeft de chauffeur in één dag dus 14 nascholingsuren verdiend!

Hoe kan dit?

2 weken voor de cursus ontvangt de chauffeur een code waarmee hij kan inloggen in onze E-learning omgeving. De chauffeur logt in op het moment wanneer hem het uitkomt. Een heldere voice-over, film en veel animaties zorgen er voor dat de chauffeur vrijwel niets hoeft te lezen. De uren (3,5 uur) die de chauffeur is ingelogd tellen gewoon mee voor de nascholing. De klassikale les bestaat daarna uit de overige 3,5 uur. Bij elkaar heb je zo heel eenvoudig en goedkoop 7 uur nascholing verdiend!

Welke cursussen geven jullie voor de code 95?

De theoretische cursussen bestaan uit o.a. digitale tachograaf en lading zekeren. Voor de praktijk geven we onder andere de cursus Het Nieuwe Rijden (HNR).

Scherp tarief

De theoretische cursus kost bij ons slechts € 138,-  excl. BTW. Deze prijs is inclusief E-learning en inclusief boeken! Per leerling brengen we daarnaast € 16,55 (BTW-vrij) CCV-afmeldkosten in rekening voor de registratie van de uren bij het CCV.  Voor de praktijkcursus vragen wij € 215,- excl. BTW. Ook deze prijs is inclusief E-learning en inclusief boeken! Per leerling brengen we daarnaast € 16,55 (BTW-vrij) CCV-afmeldkosten in rekening voor de registratie van de uren bij het CCV.  De praktijkopleiding wordt verzorgt in het voertuig van de opdrachtgever. Als u gebruik wilt maken van 1 van onze voertuigen dan moet u rekening houden met een toeslag.

Geven jullie ook cursussen zonder E-learning?

Ja, naast de genoemde unieke methode zijn ook alle andere vormen van nascholing voor de Code 95 (ADR, VCA enz.) mogelijk bij ons. Bel ons voor meer informatie.

Wilt u meerdere chauffeurs opgeven?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat!

Wilt u weten wanneer er nascholing gegeven wordt? Kijk dan bij onze cursusdata.

 

Het is ook mogelijk om nascholing in onze webshop te bestellen. Wij nemen dan contact met u op om een juiste datum te prikken.

Bellen mag natuurlijk ook! We zijn bereikbaar op 0318 – 618027 (Ede) of 026 – 4461540 (Arnhem).

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
8,2

1943 beoordelingen

8,210

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Delen: