Shop Shop
Rijopleidingen
Delen:

  Bij rijschool Dam kies je het rijbewijs dat bij jou past!

  Wil jij je bromfietscertificaat halen, ben je net 16,5 jaar geworden en wil je beginnen met autorijles of wil je starten met het halen van je motorrijbewijs? Dat kan! Bij rijschool Dam is het mogelijk rijles te nemen zoals jij dat wilt. Of je nu voor losse lessen gaat of kiest voor een spoedcursus. Bij Dam kies jij de rijopleiding die bij jou past.

  De beste rijinstructeurs
  Natuurlijk staan bij Dam de beste rijinstructeurs voor je klaar. Onze instructeurs worden namelijk elk jaar opnieuw bijgeschoold. Zij zijn dus altijd up-to-date als het gaat om regels op de weg, in de auto, op de motor of op de bromfiets. Ze denken met je mee en helpen jou snel te slagen voor je rijbewijs, het liefst in één keer!

  Dam biedt je een groot scala aan rijopleidingen: personenauto, personenauto met aanhangwagen, rijsimulator, motor, brommer en scooter, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhanger en touringcar. Daarnaast bieden wij ook Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs.

  Daarom Dam!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Zeer hoog slagingspercentage.
  • Al 40 jaar de trendsetter in rijopleidingen.
  • Al onze opleidingen met BOVAG garantie.

  449x367-1

  Klanten van DAM

  “Dam, een bijzondere rijschool! Met een persoonlijke benadering, ik ben heel erg blij met Dam! Goede, duidelijk instructeur! Prettige ervaring en direct mijn rijbewijs gehaald in een paar maanden! Helemaal top!”

  - Olivier uit Harskamp
  Verkeersschool J. Dam

  Wat vinden onze klanten van Dam?

  1943 beoordelingen

  Bekijk beoordelingen
  Beoordeel zelf

  8,210
  Delen: