Zonder E-learning
Nascholing Code 95

Code 95 zonder E-learning

Deze nascholingscursussen duren 7 uur en tellen uiteraard ook mee als 7 uur voor je Code 95. Voor deze cursussen hoef je je thuis niet voor te bereiden. Code 95 cursussen zonder E-learning zijn over het algemeen meer gespecialiseerde trainingen zoals VCA, Heftruck, Permanente Verkeerseducatie, ADR en EHBO.

Wilt u liever Code 95 met E-learning? Dan kan!

Code 95 halen

Beroepschauffeurs zijn verplicht elke 5 jaar 35 uur nascholing te volgen om de Code 95 te behouden. Dit kunnen zowel theoretische als praktische nascholingscursussen zijn. Als je de uren niet op tijd volgt dan verloopt de Code 95 en mag er niet meer beroepsmatig met een vrachtauto gereden worden!

Wil je ook op de slimste en goedkoopste manier je Code 95 behouden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan direct online een datum. 

Kosten Nascholing Code 95

We geven wekelijks een groot aantal verschillende cursussen voor de Code 95 zonder E-learning. Theoretische cursussen zoals VCA, Heftruck, ADR en EHBO. Wij bieden alle cursussen aan voor het scherpste tarief!

Summerschool en winterschool: verlengen Code 95

In slechts 3,5 dag je volledige Code 95 verlengen (de rest vul je aan met E-learning in je eigen tijd vanuit je luie stoel)? Volg dan onze Summerschool of Winterschool!” Klik hier voor meer informatie.

Slim je Code 95 zonder E-learning regelen bij rijschool Dam

  • Meer gespecialiseerde trainingen zoals VCA, Heftruck, ADR, Permanente Verkeerseducatie en EHBO
  • 7 uur cursus volgen en 7 uur nascholing verdienen
  • Geen thuisstudie nodig
  • Online leerlingenportal met een overzicht van reeds gevolgde cursussen
  • Ook verloopdata van certificaten eenvoudig te checken in je leerlingenportal!
  • SOOB-subsidie mogelijk!

Niet gevonden wat je zocht?