Al 50 jaar in het vak en nog steeds vol ambitie!

De grootste verkeersschool van Gelderland

Verkeersschool Dam heeft al 50 jaar ervaring met het opleiden van cursisten tot veilige en verantwoordelijke weggebruikers. Van oudsher zijn wij een hecht familiebedrijf gebaseerd op persoonlijke en duurzame contacten. Onze klanten moeten altijd van ons op aankunnen. Of je nu het brommerrijbewijs wilt halen, je autorijbewijs of bijvoorbeeld de Code 95 moet verlengen; steeds weer willen we je verrassen met ons oog voor detail!

Altijd de nummer 1

Als wij ergens voor gaan, dan gaan wij voor de volle 100%. Wij houden namelijk niet van half werk. We beseffen ons goed dat wij aan de basis staan van veilig verkeer Nederland. We trainen, leiden op en geven les. Wij geven inzicht, ervaring en leren te anticiperen. Vaardigheden die wij graag overbrengen. Het zijn serieuze zaken maar dit doen we wel met een glimlach, want wij hebben plezier in wat we doen, en dat merk je. Niet voor niets zijn wij daarom de grootste verkeersschool van Gelderland geworden en die willen we blijven ook!

Goed voor elkaar

Iets nieuws leren verg inzet, niet alleen van de leerling maar ook van ons. Teamwork dus! Wij doen er alles aan om onze leerlingen zo goed en duidelijk mogelijk les te geven. Of het nu theorie, of in de praktijk is, wij als vakmensen staan klaar, zijn duidelijk en hebben bergen geduld. Door de ervaring die wij hebben loodsen wij onze leerlingen door situaties waar ze tegen op zien. We dagen uit, maar zullen ze nooit laten vallen. Hoewel het soms wel een zweetdruppeltje zal kosten, maar samen gaan we voor het resultaat. Zo doen we dat bij Dam.

Omdat je het beste wil

Lessen bij Dam doe je omdat je het beste wil. Met 50 jaar ervaring en de expertise op het gebied van alle opleidingen in mobiliteit, is Dam de beste keuze voor jouw scholing. Nieuwe ontwikkelingen en bewezen (leer)technieken worden ingezet om het jou gemakkelijker te maken, zodat jij je ontspannen kan focussen. Of je nou bijvoorbeeld je autorijbewijs wilt halen of beroepschauffeur wilt worden, Dam is er voor iedereen die serieus aan de slag wil. Jouw rijbewijs en diploma zijn meer waard bij Dam!

Twee kantoren, centraal in Gelderland

Locatie Ede

Op ons hoofdkantoor in Ede staan onze medewerkers zes dagen per week voor je klaar. Vanaf deze locatie beginnen alle mogelijke rijlessen. In Ede worden zelfs wekelijks examens afgenomen voor het scooter-, vrachtwagen- en touringcarrijbewijs.

Locatie Arnhem

Het filiaal in Arnhem is gevestigd in het Gelredome. Middenin het examengebied en dé plek om te beginnen met rijles. Je kunt in Arnhem ook beginnen met motorrijles op ons eigen oefenterrein!

Dit zijn je contactpersonen
Werken bij
Kom werken bij Dam!

Op zoek naar een leuke, interessante en uitdagende baan in de rijschoolwereld? Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s.

Bekijk onze vacatures
Franchisenemer worden
Al 50 jaar een bewezen formule!

In de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar rijinstructeurs met ondernemersgeest. Een samenwerking met de grootste verkeersschool van Gelderland kan de ideale optie zijn!

Meer informatie over franchisenemer worden