Met E-learning
Nascholing Code 95

Code 95 met E-learning

Deze nascholingscursussen duren bij ons maar 3 uur en ze tellen gewoon mee als 7 uur voor de Code 95! Door de unieke aanpak kan de cursus naast overdag ook in de avonduren gevolgd worden. Op zaterdag geven we zelfs regelmatig 2 cursussen van 3 uur achter elkaar. Zo heeft de chauffeur in één dag 14 nascholingsuren verdiend! Hoe kan dit? De chauffeur ontvangt 2 weken voor de nascholing Code 95 cursus een code waarmee hij kan inloggen in onze E-learning omgeving. De uren (4 uur) die de chauffeur is ingelogd om de E-learning te volgen tellen gewoon mee voor de nascholing. De klassikale les daarna duurt ook 3 uur, wat samen 7 nascholingsuren maakt.

Wilt u liever Code 95 zonder E-learning? Dat kan!

Code 95 halen

Beroepschauffeurs zijn verplicht elke 5 jaar 35 uur nascholing te volgen om de Code 95 te behouden. Dit kunnen zowel theoretische als praktische nascholingscursussen zijn. Als je de uren niet op tijd volgt dan verloopt de Code 95 en mag er niet meer beroepsmatig met een vrachtauto gereden worden!

Wil je ook op de slimste en goedkoopste manier je Code 95 behouden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan direct online een datum.

Kosten Nascholing Code 95

We geven een groot aantal verschillende cursussen voor de Code 95 met E-learning. Theoretische cursussen zoals Digitale Tachograaf en Klantgericht Communiceren. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor praktijk cursussen voor Code 95 zoals Economisch rijden/Het Nieuwe Rijden en Rijoptimalisatie. Wij bieden alle cursussen aan voor het scherpste tarief!

Summerschool en winterschool: verlengen Code 95

In slechts 2,5 dag je volledige Code 95 verlengen? Volg dan onze Summerschool of Winterschool!” Klik hier voor meer informatie.

Slim je Code 95 met E-learning regelen bij rijschool Dam

  • 2,75 uur cursus volgen maar wel 7 uur nascholing verdienen!
  • Voor theoretische nascholing (digitale tachograaf, lading zekeren enz.)
  • Maar ook voor de praktijk (HNR, Rijoptimalisatie enz.)
  • Zelfs 14 uur Code 95 nascholing in 1 dag! (plan 2 cursussen van 2,75 uur)
  • In vakantieperiodes “Winterschool” en “Summerschool” tegen gereduceerd tarief
  • Ook avondcursussen mogelijk
  • Online leerlingenportal met een overzicht van reeds gevolgde cursussen
  • Ook verloopdata van certificaten eenvoudig te checken in je leerlingenportal!
  • SOOB-subsidie mogelijk!

Niet gevonden wat je zocht?