Rijbewijs halen in Zevenaar

Rijlessen in Zevenaar bij Rijschool Dam

Woon je in Zevenaar en ben je op zoek naar een rijschool waarbij je alle rijbewijzen kunt halen? Meld je dan aan bij Rijschool Dam. Je kunt bij ons de volgende rijbewijzen halen: rijbewijs B, C, E, motorrijbewijs, brommer en scooterrijbewijs.

Rijbewijs halen in Zevenaar

Leren rijden in Zevenaar? Kom dan lessen bij Rijschool Dam.
Rijschool Dam is de grootste rijschool van Gelderland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Door deze jaren ervaring weten we alle kneepjes van het vak. Graag leren wij jou alles op het gebied van rijden. Bij Rijschool Dam verstrekken we de volgende opleidingen; auto, motor, vrachtwagen, auto met aanhangwagen, scooter, en bus/touringcar.

Ben je van plan om binnenkort een rijbewijs te gaan halen, dan helpen wij je graag. Een groot team van rijinstructeurs staat voor je klaar om je van goed advies te voorzien. Naast de ervaren rijinstructeurs hebben we ook een eigen oefenterrein voor de eerste meters op de motor.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijschool Dam past zich aan

Rijschool Dam is een flexibele rijschool die zich aanpast aan jouw wensen. Wil je graag vlot je rijbewijs halen, dan zorgen we ervoor dat je veel lessen kunt afnemen in een korte periode. Heb je andere voorkeuren, dan passen we ons hierop aan.

Met z'm tweeën in de auto :)

Rijlessen vanaf Zevenaar

We hebben twee hoofdvestigingen in Arnhem en Ede. Hier hebben we alle middelen om jou een goede & professionele rijopleiding aan te bieden. In Zevenaar kunnen we je de rijopleiding voor de auto aanbieden. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.