Rijschool Velp

Rijlessen in Velp bij rijschool Dam

Woon je in Velp en wil je je auto rijbewijs halen? Volg dan je auto rijlessen bij Rijschool Dam; wij zijn de grootste rijopleider van Gelderland! Rijschool Dam heeft verschillende faciliteiten in huis voor jou om zo snel en goed mogelijk je rijbewijs te halen.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijbewijs halen in Velp

Als jij je rijbewijs wilt halen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat er twee vestigingen zijn en een groot scala aan instructeurs kun je zelfs deze week nog beginnen met je auto rijles. We kunnen je op een door jouw bepaalde tijd ophalen voor de deur in Velp voor je autorijlessen. Met onze 40 jaar ervaring op het gebied van rijlessen weet je zeker dat je goed zit!

Rijbewijs halen in Velp? Tijdelijk met gratis proefles!

  • Al 40 jaar dé trendsetter op het gebied van rijopleidingen.
  • Examen doen in Arnhem, Leusden, Doetinchem, Tiel of Apeldoorn.
  • Je kan deze week al beginnen!
  • Zelf je lestijden en ophaaladres bepalen.