Rijschool Veenendaal

Rijlessen in Veenendaal bij rijschool Dam

Op zoek naar een rijschool in Veenendaal? Kom dan bij Rijschool Dam.  Al meer dan 40 jaar zorgen we dat klanten hun rijbewijs halen. Bij ons kun je de volgende rijopleidingen volgen: auto, bus/touringcar, motor, scooter/brommer, vrachtwagen en het vaarbewijs. Een breed scala aan opleidingen bij dé rijschool met een bak aan ervaring.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijbewijs halen in Veenendaal

Wil jij je rijbewijs halen? In Nederland rijden maar liefst 5,8 miljoen autovoertuigen rond. Graag wil jij straks één van deze voertuigen gaan besturen en wij kunnen je hierbij helpen. Bij Rijschool Dam stellen we ons graag flexibel op. Zo halen we je graag op vanaf je werk, school of een andere locatie. Daarnaast is het bij ons mogelijk om in een rijsimulator te beginnen.

Scooter/bromfiets bewijs

Graag met je scooter/bromfiets de weg op? Je kan bij ons je rijbewijs halen in een zeer kort tijdsbestek. Eerst ga je aan de slag met je theorie. Als je deze hebt gehaald plannen we direct je praktijkexamen in. Deze praktijkopleiding kun je doen in 1 dag!

Rijschool Dam de grootste rijschool van de provincie Gelderland

Rijschool Dam heeft twee hoofdvestigingen, deze zijn gelegen in de centrale steden Ede en Arnhem. Hier kun je alle rijopleidingen volgen. Rijschool Dam is met meer dan 40 jaar ervaring de opleider in Veenendaal! Graag leren wij jou rijden. Heb je vragen aan ons, schroom dan niet en bel/mail ons gerust.