Rijschool regio Ede

Rijschool regio Ede

Al jaren bekend in de regio. Enkele jaren geleden is in Ede ons compleet nieuwe hoofdkantoor gebouwd. Vanuit dit hoofdkantoor zorgen we dat jij onbezorgd een rijopleiding kan volgen.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijles bij rijschool Dam in de regio Ede

Al 40 jaar rijdt Dam rond in de omgeving van Ede. Wij opereren vanuit een moderne trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien. Dit stelt ons in staat om het meest uitgebreide pakket aan rijopleidingen aan te bieden. Wij zien niet voor niets al 40 jaar succesvol.

Onze rijschool rijd niet alleen rond in Ede maar ook in Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Otterlo zijn wij geen onbekende. Onze herkenbare auto’s kom je overal tegen. Mocht je op zoek zijn naar een rijopleiding die bij je past en woon je niet in Ede dan is dat dus geen enkel probleem. Voor de personenauto halen wij je op of dat nu op je werk, thuis of op school is. Ede is geen CBR examenlocatie maar dat geeft je nog genoeg keuze te weten Amersfoort, Tiel, Apeldoorn, Doetinchem of Arnhem.

Alle rijopleidingen

Verkeersschool Dam biedt je een groot scala rijopleidingen aan in alle omliggende plaatsen; personenauto, personenauto met aanhangwagen, rijsimulator, motor, bromfiets, vrachtauto,vrachtauto met aanhangwagen en touringcar. Daarnaast bieden wij ook de juiste nascholing.