Rijschool regio Arnhem

Rijschool regio Arhem

Al 40 jaar zijn wij ook volop aanwezig in de regio Arnhem. Met een prachtige locatie in het Gelredome kunnen wij de regio Arnhem perfect bedienen. Wij bieden een zeer groot pakket rijopleidingen aan zodat we je altijd kunnen helpen.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijles bij rijschool Dam in de regio Arnhem

Onze rijschool komt niet alleen in Arnhem maar ook in Zevenaar, Duiven, Heteren, Elst (bij Nijmegen), Doetinchem, Westervoort, Oosterbeek en Huissen. Onze herkenbare auto’s kom je overal tegen. Mocht je op zoek zijn naar een rijopleiding die bij je past en woon je niet in Arnhem dan is dat dus geen enkel probleem. Voor de personenauto halen wij je op of dat nu op je werk, thuis of op school is. Arnhem is ook een CBR examenlocatie maar wij geven je nog meer keuze, als het om examenlocaties gaat, te weten Amersfoort, Tiel, Apeldoorn of Doetinchem.

Alle rijopleidingen

Verkeersschool Dam biedt je een groot scala rijopleidingen aan in alle omliggende plaatsen; personenauto, personenauto met aanhangwagen, rijsimulator, motor, bromfiets, vrachtauto,vrachtauto met aanhangwagen en touringcar. Daarnaast bieden wij ook de juiste nascholing.