Wil jij je rijbewijs halen?
Rijlessen in Otterlo

Rijlessen in Otterlo bij rijschool Dam

Bij rijschool Dam ben je aan het goede adres voor autorijlessen in Otterlo. Rijschool Dam heeft op korte afstand twee rijscholen waar je zo terecht kan; we komen je gewoon voor de deur in Otterlo ophalen!

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijbewijs halen in Otterlo

Wil jij snel je rijbewijs halen? Na een gratis proefles bepalen we hoeveel rijlessen je nodig hebt en stellen wij een rijles pakket samen wat goed bij jouw kundigheid en leersnelheid past. Als we tijdens de autorijles merken dat je klaar bent om je rijbewijs te halen zorgen we dat je zo snel mogelijk af kan rijden bij een CBR examenbureau in de buurt van Otterlo.

Rijschool Dam heeft voor motorrijlessen een eigen oefenterrein en met autorijles kun je zelfs beginnen in een high-tech rijsimulator. Met deze technieken heb je je rijbewijs in mum van tijd in de pocket!

Rijbewijs halen? Tijdelijk met gratis proefles

  • Al 40 jaar dé trendsetter op het gebied van rijopleidingen.
  • Examen doen in Arnhem, Leusden, Doetinchem, Tiel of Apeldoorn.
  • Je kan deze week al beginnen!
  • Zelf je lestijden en ophaaladres bepalen.