Rijschool Oosterbeek

Rijschool Oosterbeek met hoogste slagingspercentage

Wil jij je rijbewijs halen? En woon je in de omgeving van Oosterbeek? Dan kies je natuurlijk voor Rijschool Dam. Autorijles van de beste instructeurs en een gratis proefles! Wij zorgen dat jij heel snel alleen de weg op kan.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Autorijles in Oosterbeek

Wanneer je autorijles wilt nemen in Oosterbeek, ben je bij Rijschool Dam aan het juiste adres. Bij ons begin je het traject met een gratis proefles. In die les kunnen wij bepalen hoever je al bent en wat je leersnelheid zal zijn. Op basis daarvan doen we je een voorstel voor een lespakket. We houden je natuurlijk goed in de gaten tijdens je autorijlessen. Wanneer je klaar bent om het examen af te leggen zorgen wij dat je zo snel mogelijk kan afrijden. Dat rijexamen leg je af bij een CBR examenbureau in de buurt van Oosterbeek.

Rijbewijs halen?  Tijdelijk met gratis proefles!

  • Al 40 jaar dé trendsetter op het gebied van autorijles.
  • Examen doen in Arnhem, Leusden, Doetinchem, Tiel of Apeldoorn.
  • Zelf je lestijden en ophaaladres bepalen.
  • Je kan deze week al beginnen!
  • Meld je nu aan voor een gratis proefles!