Rijschool Huissen

Rijlessen in Huissen bij rijschool Dam

Autorijlessen volgen bij een rijschool in Huissen doe je bij Rijschool Dam. Rijschool Dam is de grootste rijopleider van Gelderland en met al meer dan 40 jaar rijopleiding ervaring en het hoogste slagingspercentage zit je hier voor al je rijbewijs goed.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijbewijs halen in Huissen

Je rijbewijs halen bij Rijschool Dam? Omdat er twee vestigingen in Gelderland zijn en een groot aantal rijinstructeurs en cursisten, kunnen we je zonder problemen voor de deur in Huissen ophalen op een door jou gekozen tijdstip. Wil je ook weten hoeveel rijlessen je nodig hebt? Maak dan snel een afspraak om deze week nog te beginnen met auto rijlessen!

Rijbewijs halen? Tijdelijk met gratis proefles!

Waarom kiezen voor rijschool Dam?

  • Al 40 jaar dé trendsetter op het gebied van rijopleidingen.
  • Examen doen in Arnhem, Leusden, Doetinchem, Tiel of Apeldoorn.
  • Je kan deze week al beginnen!
  • Zelf je lestijden en ophaaladres bepalen.