Rijschool Didam

Kies rijschool Dam voor autorijles in Didam!

Het halen van je rijbewijs begint met het volgen van autorijles. Je moet de techniek onder de knie krijgen en het andere verkeer kunnen overzien. Bij Rijschool Dam hebben we al jaren ervaring met het aanbieden van autorijlessen. Bij ons ben je dus aan het juiste adres.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Autorijlessen in Didam

Bij ons begint iedereen met een gratis proefles. Wij gebruiken die les om jouw niveau en leersnelheid in te schatten. Samen maken we dan een lesplan. Wij stellen een op jouw aangepast lessenpakket samen. Tijdens het traject houden we je natuurlijk ook goed in de gaten. Wanneer je er klaar voor bent, vragen wij zo snel mogelijk het rijexamen voor je aan. Je rijdt af in de buurt van Didam bij een CBR examenbureau.

Rijbewijs halen? Tijdelijk met gratis proefles!

  • Al 40 jaar dé trendsetter op het gebied van autorijles.
  • Examen doen in Arnhem, Leusden, Doetinchem, Tiel of Apeldoorn.
  • Zelf je lestijden en ophaaladres bepalen.
  • Je kan deze week al beginnen!
  • Meld je nu aan voor een gratis proefles!