Motorrijlessen Veenendaal

Motorrijles in Veenendaal en omgeving bij motorrijschool Dam

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in de omgeving Veenendaal? Wil jij je motorrijbewijs halen om op twee wielen de vrijheid van de weg te ervaren? Begin snel met motorrijlessen bij Rijschool Dam!

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start bij Dam met een Try the Bike

Ontdekken of motorrijden ook iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try the Bike! Na de Try the Bike bepaal je voor welke aanbieding je gaat.

Motortheorie
Motortheorie halen met het zelfstudiepakket

Als je zelf gaat leren voor het theorie-examen van de motor is ons zelfstudiepakket (15 uur online examens oefenen en leerboek) onmisbaar.

Motorrijbewijs halen bij rijschool Dam

Voor het halen van je motorrijbewijs ben je bij Rijschool Dam aan het juiste adres. Je begint met een Try The Bike op ons motoroefenterrein in Ede of Arnhem. Daar leer je in alle rust de techniek voordat je de weg op gaat. Bij Rijschool Dam kun je na de Try The Bike kiezen voor losse lessen, maar wij bieden ook een spoedopleiding en zelfs een dagopleiding voertuigbeheersing.
Rijschool Dam heeft al 40 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage. We kunnen dus met trots zeggen dat je hier een gedegen motorrijopleiding kunt volgen. Naast het halen van je motorrijbewijs kun je hier ook lessen voor je bus-, vrachtwagen-, motor-, brommer- en aanhangerrijbewijs!

Kiezen voor motorrijschool Dam. Waarom?

  • Eigen motoroefenterrein in Arnhem of Ede.
  • Jarenlange ervaring op het gebied van motorrijles.
  • Start met een Try The Bike.
  • Kies daarna voor een spoedopleiding of een reguliere opleiding.
  • Gratis gebruik van helm, handschoenen, motorjas enz.

 

Zo snel mogelijk je motorrijbewijs halen? Vul het inschrijfformulier in of bel voor je motorrijbewijs in Ede naar 0318 – 618027 of voor je motorrijbewijs in Arnhem naar 026 – 4461540.