Motorrijlessen Ede

Motorrijbewijs halen in Ede bij motorrijschool Dam

Heb jij er altijd al van gedroomd je motorrijbewijs te halen? Om lekker te toeren door de natuur en die ultieme vrijheid te ervaren? Bij motorrijschool Dam in Ede ben je dan aan het juiste adres!

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start bij Dam met een Try the Bike

Ontdekken of motorrijden ook iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try the Bike! Na de Try the Bike bepaal je voor welke aanbieding je gaat.

Motortheorie
Motortheorie halen met het zelfstudiepakket

Als je zelf gaat leren voor het theorie-examen van de motor is ons zelfstudiepakket (15 uur online examens oefenen en leerboek) onmisbaar.

Motorrijles in Ede bij rijschool Dam

Om je motorrijbewijs te halen moet je vanzelfsprekend lessen volgen. Je moet leren om de motor in bedwang te houden. Daarnaast ben je als motorrijder een heel ander soort weggebruiker dan wanneer je in de auto zit. In Ede of Arnhem begin je daarom met Try The Bike op ons motoroefenterrein. Je kunt daar in alle rust de techniek onder de knie krijgen voordat je de weg op gaat.

Na Try The Bike kun je kiezen voor losse motorrijlessen, maar ook voor een spoedopleiding of zelfs een dagopleiding voertuigbeheersing. Bij Rijschool Dam kun je naast je motorrijbewijs ook al je andere rijbewijzen halen, zoals je bus-, vrachtwagen-, motor-, brommer-, aanhangerrijbewijs!

Kiezen voor motorrijschool Dam

  • Zeer ervaren opleider op het gebied van motorrijles.
  • Lessen op eigen oefenterrein in Arnhem of Ede.
  • Start met een Try The Bike.
  • Volg daarna reguliere lessen of een spoedopleiding.
  • Gratis gebruik van een helm en beschermende kleding.

Motorrijlessen volgen bij Rijschool Dam? Vul het inschrijfformulier in of bel voor je motorrijbewijs in Ede naar 0318 – 618027 of voor je motorrijbewijs in Arnhem naar 026 – 4461540.