Kies motorrijschool Dam!
Motorrijbewijs halen in Doetinchem en omgeving?

Motorrijlessen in Doetinchem

Wil jij die lang verwachte droom in vervulling laten gaan? Het halen van je motorrijbewijs en het ervaren van die ultieme vrijheid op de weg? Bij Rijschool Dam hebben we jarenlange ervaring op het gebied van motorrijles. Bij ons ben je voor het halen van je rijbewijs dus op de juiste plek!

Lessen op een motor begint anders dan wanneer je rijles krijgt in een auto. Je kunt met een motor niet meteen de weg op. Eerst moet je de techniek onder de knie krijgen. Op onze oefenterreinen in Ede en Arnhem kun je dit in alle rust oefenen. Wanneer je er klaar voor bent gaan we daadwerkelijk lessen op de openbare weg.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start bij Dam met een Try the Bike

Ontdekken of motorrijden ook iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try the Bike! Na de Try the Bike bepaal je voor welke aanbieding je gaat.

Motortheorie
Motortheorie halen met het zelfstudiepakket

Als je zelf gaat leren voor het theorie-examen van de motor is ons zelfstudiepakket (15 uur online examens oefenen en leerboek) onmisbaar.

Het begin op het oefenterrein noemen we Try The Bike. Je kunt het vervolg van Try The Bike op verschillende manieren invullen.  Zo kun je kiezen voor losse lessen. Je kunt die lessen inplannen zoals het jou uitkomt, bijvoorbeeld één les per week. Daarnaast bieden we ook een spoedopleiding en zelfs een dagopleiding voertuigbeheersing aan. Aan jou de keus hoe jij naar je motorrijbewijs toe werkt.

Naast je motorrijbewijs kun je bij Rijschool Dam ook al je andere rijbewijzen halen, zoals je bus-, vrachtwagen-, motor-, brommer-, aanhangerrijbewijs!

Waarom kiezen voor rijschool Dam?

  • Zeer ervaren opleider op het gebied van motorrijles.
  • Gratis gebruik van beschermende kleding en een helm.
  • Start met een Try The Bike.
  • Volg daarna reguliere lessen of een spoedopleiding.
  • Lessen op eigen oefenterrein in Arnhem of Ede.