Kies motorrijschool Dam!
Haal je motorrijbewijs in Apeldoorn en omgeving

Motorrijlessen in Apeldoorn

Het ervaren van de ultieme vrijheid op een motor is met geen andere ervaring te vergelijken. Je bent flexibel, wendbaar en snel. Het ideale vervoersmiddel voor zowel woon-werk verkeer als voor in je vrije tijd. Op een motor ben je echter wel kwetsbaar. Een goede opleiding is daarom essentieel.

Heb jij altijd al je motorrijbewijs willen halen? Neem motorrijlessen bij Rijschool Dam! Bij Rijschool Dam  begin je met Try The Bike. Op ons eigen oefenterrein in Arnhem of Ede kun je in alle rust aan je techniek werken. Je leert de motor te beheersen. Wanneer je dit onder de knie hebt, ben je klaar om de weg op te gaan.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start bij Dam met een Try the Bike

Ontdekken of motorrijden ook iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try the Bike! Na de Try the Bike bepaal je voor welke aanbieding je gaat.

Motortheorie
Motortheorie halen met het zelfstudiepakket

Als je zelf gaat leren voor het theorie-examen van de motor is ons zelfstudiepakket (15 uur online examens oefenen en leerboek) onmisbaar.

Dat vervolg na Try The Bike kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Wij bieden niet alleen losse motorrijlessen aan, maar ook een spoedopleiding of zelfs een dagopleiding voertuigbeheersing. Aan jou de keus hoe jij naar je motorrijbewijs toe wilt werken. Bij Rijschool Dam kun je naast je motorrijbewijs ook al je andere rijbewijzen halen, zoals je bus-, vrachtwagen-, motor-, brommer-, aanhangerrijbewijs!

Kies voor rijschool Dam

  • Start met een Try The Bike.
  • Volg daarna reguliere lessen of een spoedopleiding.
  • Lessen op eigen oefenterrein in Arnhem of Ede.
  • Gratis gebruik van beschermende kleding en een helm.
  • Zeer ervaren opleider op het gebied van motorrijles.