Vrachtautorijbewijs halen?
Start met een gratis proefles!

Vrachtautorijbewijs halen? Start met een gratis proefles!

Een loket in zowel Ede als Arnhem
Wil jij alles voor je vrachtautorijbewijs op één adres regelen? Doe dan een proefles bij DAM! Aan de hand van de proefles stellen we een persoonlijk lesprogramma voor je op. We geven duidelijkheid over het aantal benodigde rijlessen, de theoriecertificaten, de prijs en indien gewenst je examendata.

  • Proefles zonder verdere verplichtingen.
  • Na intest duidelijkheidheid over het aantal rijlessen
  • Na intest duidelijkheid over de theoriecursussen

Schrijf je u in voor de proefles!

De proefles kost € 99,00 (BTW-vrij) en verplicht je tot niets. Als je na de proefles besluit om het rijbewijs bij ons te gaan halen dan is de proefles zelfs gratis! Wij nemen binnen 1 dag contact met je op zodat je snel in het bezit kunt zijn van je vrachtautorijbewijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerst proefles

Tijdens de 1,5 uur durende proefles wordt duidelijk hoeveel aanleg jij hebt voor het besturen van een vrachtauto. Na de proefles geven onze instructeurs je ook alle informatie over de verschillende theoriecursussen en de startdata van deze cursussen. De proefles kost € 99,00 (BTW-vrij) en verplicht je tot niets. Als je na de proefles besluit om je direct in te schrijven dan is de proefles zelfs gratis! Indien gewenst kun je na de intest je complete vrachtautorijopleiding reserveren.

Theorie en praktijktoetsen

Praktijkexamen voor de vrachtauto mag je doen als je in het bezit bent van 2 theoriecertificaten. Cursussen voor de theorie worden door ons maandelijks in Ede en Arnhem verzorgd. Als je beroepsmatig met een vrachtauto wil gaan rijden moet je ook nog een praktische toets en toets besloten terrein doen. Ook deze toetsen worden bij ons op locatie afgenomen!

Over verkeerschool Dam

Wij zijn de grootste verkeersschool van Gelderland en verzorgen opleidingen voor alle rijbewijzen. Dagelijks zijn wij ons bewust van onze toonaangevende positie in de regio. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf gebaseerd op duurzame en persoonlijke contacten. Onze klanten moeten altijd van ons op aankunnen!

Bekijk hier al onze opleidingen voor de vrachtauto!

Klik op de link als je eerst meer wil weten over onze theorie- en praktijkopleidingen voor het vrachtwagenrijbewijs.

 

Daarom Dam!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Particulieren betalen bij ons GEEN BTW!
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal