In 1 dag het auto met aanhangwagenrijbewijs halen?
Doe nu een intest!

Dam is de expert als het gaat om“E achter B”

In 1 dag het auto met aanhangwagenrijbewijs halen
Ben jij op zoek naar de meest ervaren “E achter B” rijschool in de regio Gelderland? Bij verkeersschool Dam staan de beste instructeurs voor je klaar die jou helpen snel te slagen!

Eerst een intest

Tijdens de 2 uur durende intest wordt duidelijk hoe snel jij kunt leren rijden met een auto met aanhangwagen. De meeste leerlingen hebben genoeg aan de ééndagsopleiding maar misschien heb jij vooraf 1 of 2 extra lessen nodig om je slagingskans te vergroten. De complete dagopleiding kost € 743,81 (incl. BTW). Eventuele extra lessen kosten € 73,05 (incl. BTW). Tijdens de intest kun je direct de datum voor jouw dagopleiding reserveren.

Schrijf je nu in voor de intest!

Schrijf je nu in voor de intest! De intest kost € 146,10 (incl. BTW) en verplicht je tot niets. Wij nemen binnen 1 dag contact met je op zodat je snel in het bezit bent van je aanhangwagenrijbewijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De dagopleiding

De opleiding start om 08.00 of 09.00 uur in Ede of Arnhem. Je doet om 14.00 of 15.00 uur examen bij het CBR. Eventuele extra rijlessen worden in overleg kort voor de opleiding gepland. Het slagingspercentage voor het examen ligt op 80%!

Over verkeersschool Dam

Wij zijn de grootste verkeersschool van Gelderland en verzorgen opleidingen voor alle rijbewijzen. Dagelijks zijn wij ons bewust van onze toonaangevende positie in de regio. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf gebaseerd op duurzame en persoonlijke contacten. Onze klanten moeten altijd van ons op aan kunnen!

Boek hier direct een intest!

Via de bovenstaande link kun je direct in de agenda van een instructeur een intest voor het “E achter B” rijbewijs boeken!

Daarom Dam!

  • Deze week nog plek voor een intest.
  • Tijdens de intest direct de datum voor de dagopleiding reserveren.
  • Intest vanaf onze verkeersschool in Ede of Arnhem.
  • Dagelijks dagopleidingen vanuit Ede en Arnhem.
  • BOVAG garantiefonds: bij ons ben je nooit je geld kwijt.