Zoeken Shop Shop

Rijschool Regio Ede

Al jaren bekend in de regio. Enkele jaren geleden is in Ede ons compleet nieuwe hoofdkantoor gebouwd. Vanuit dit hoofdkantoor zorgen we dat jij onbezorgd een rijopleiding kan volgen.

Rijles bij Rijschool Dam in regio Ede

Al 40 jaar rijdt Dam rond in de omgeving van Ede. Wij opereren vanuit een moderne trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien. Dit stelt ons in staat om het meest uitgebreide pakket aan rijopleidingen aan te bieden. Wij zien niet voor niets al 40 jaar succesvol.

Onze rijschool rijd niet alleen rond in Ede maar ook in Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Otterlo zijn wij geen onbekende. Onze herkenbare auto’s kom je overal tegen. Mocht je op zoek zijn naar een rijopleiding die bij je past en woon je niet in Ede dan is dat dus geen enkel probleem. Voor de personenauto halen wij je op of dat nu op je werk, thuis of op school is. Ede is geen CBR examenlocatie maar dat geeft je nog genoeg keuze te weten Amersfoort, Tiel, Apeldoorn, Doetinchem of Arnhem.

Alle rijopleidingen

Verkeersschool Dam biedt je een groot scala rijopleidingen aan in alle omliggende plaatsen; personenauto, personenauto met aanhangwagen, rijsimulator, motor, bromfiets, vrachtauto,vrachtauto met aanhangwagen en touringcar. Daarnaast bieden wij ook de juiste nascholing.

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
94% beveelt ons aan

2388 beoordelingen

9410

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027