Zoeken Shop Shop

Rijschool Wageningen met hoogste slagingspercentage

Ben je in Wageningen op zoek naar een rijschool waar je alle rijbewijzen kunt halen? Meld je dan aan Rijschool Dam. Het is mogelijk om je rijbewijs B, C, E, motor, brommer en scooter rijbewijs te halen in Wageningen.

Of je nu autorijles, auto met aanhangwagenrijles of bijvoorbeeld touringcarrijles wilt volgen; alles is mogelijk bij onze rijschool. Voor het halen van het motorrijbewijs hebben wij een eigen motoroefenterrein en als je al eerder wilt starten met je autorijlessen dan kan dat zelfs in een rijsimulator.

Rijbewijs halen in Wageningen

Wil jij binnenkort je rijbewijs gaan halen? Voor de autorijlessen wordt je door één van onze rijinstructeurs in Wageningen of wijde omgeving thuis opgehaald. Uiteraard kun je bij onze rijschool ook kiezen om je lessen te starten op het werk of bijvoorbeeld de universiteit in Wageningen.
Losse lessen, een spoedopleiding, een voordelig startpakket, overdag lessen of in de avonduren je rijlessen volgen: alles is mogelijk bij onze rijschool.

De grootste rijschool van Gelderland

Autorijles kun je volgen vanuit Wageningen. Alle overige opleidingen (van scooterrijbewijs tot aan vaarbewijs) verzorgen wij vanaf ons hoofdkantoor in Ede en ons kantoor in het Gelredome in Arnhem.
Voor al onze opleidingen geldt dat wij persoonlijk contact zeer belangrijk vinden en dat je bij ons zorgeloos een rijbewijs gaat halen. Wij hebben ons voorgenomen je elke keer weer te verbazen met onze gedrevenheid en oog voor detail!

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
96% beveelt ons aan

2361 beoordelingen

9610

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027