Zoeken Shop Shop

Rijlessen in Tiel bij Rijschool Dam

Autorijden leer je bij Rijschool Dam in Tiel. Tiel is één van de oudste steden van Nederland en een mooie stad om te leren autorijden. Ben jij van plan om binnenkort je autorijbewijs te gaan halen, kom dan lessen bij Rijschool Dam.

Rijbewijs halen in Tiel

Rijschool Dam is een grote rijschool waar je vele verschillende rijbewijzen kan halen. Je kan dus niet alleen je autorijbewijs halen. Het is ook mogelijk om je C, E, motor en scooter rijbewijs te halen.

Heb je besloten dat het tijd is om je rijbewijs te halen? Tiel is een mooie overzichtelijke stad, waar wij jou graag leren autorijden. We begrijpen dat je graag een goede rijschool wilt om je rijbewijs te halen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en leiden jou graag op tot een goede & gedegen bestuurder.

We hebben een zeer flexibele houding en passen ons graag aan. Mocht je graag opgehaald willen worden in Tiel en uitstappen op een andere plaats, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Ten slotte is het belangrijk dat het rijbewijs wordt gehaald in je eigen tempo. Mocht je het doel hebben om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen, dan passen wij ons aan en zorgen we ervoor dat je veel lessen kunt volgen in een korte tijd in Tiel. Mocht het zo zijn dat je liever het aantal lessen over een langere periode verspreidt, dan plannen we de lessen anders in.

Overige rijopleidingen bij Rijschool Dam

In Tiel is het alleen mogelijk om het autorijbewijs te halen, maar zoals eerder naar voren kwam kun je bij Rijschool Dam ook vele andere rijopleidingen volbrengen. Mocht je interesse hebben om je motorrijbewijs te halen, dan hebben we in Arnhem en Ede een eigen oefenterrein. Hier kun jij je eerste meters maken op de motor. Als je de motor goed beheerst kunnen we de weg op en wellicht eens naar Tiel toe rijden. Nieuwsgierig welke rijopleidingen we nog meer aanbieden? Kijk dan gerust een rond op de website.

Zeker van je zaak bij Rijschool Dam

Rijschool Dam houdt van zekerheid in het verkeer, maar ook op financieel gebied. Mocht je ervoor kiezen om je autorijbewijs te halen in Tiel bij Rijschool Dam, dan geven wij jou een financiële zekerheid. Mocht Rijschool Dam door omstandigheden in zwaar weer komen, dan hebben wij een zekerheidspremie afgesloten.

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
94% beveelt ons aan

2388 beoordelingen

9410

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027