Zoeken Shop Shop

Rijlessen in Barneveld bij Rijschool Dam

Op zoek naar een rijschool in Barneveld? Kom dan lessen bij rijschool Dam! Wij zijn de grootste rijschool in Barneveld en omstreken.
Wil je leren rijden in een auto, vrachtwagen of bus, kom dan lessen bij Rijschool Dam. Ook kun je bij ons terecht voor het motorrijbewijs, brommerrijbewijs, rijbewijs E en scooterrijbewijs.

Rijbewijs halen in Barneveld!

Samen gaan we het rijbewijs halen. Onze ervaren rijinstructeurs zullen je alle trucjes van het vak leren. Hierbij houden we rekening met je wensen. Wil je namelijk in een korte periode je rijbewijs halen, dan plannen we veel lessen in een korte periode. Het kan ook zijn dat je er liever een aantal maanden over doet, geen probleem! Dan verspreiden we het aantal lessen over een langere periode.
Het fijne van onze rijschool is de flexibiliteit. We denken graag met je mee. Zo kunnen we je in Barneveld of de omgeving ophalen voor de lessen.

Leren rijden op jonge leeftijd!

Tegenwoordig is het mogelijk om je rijbewijs op je zeventiende te halen en je mag al beginnen met lessen op je 16de. Ook bij rijschool Dam ben je op jonge leeftijd van harte welkom. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om je eerste les te volgen in een rijsimulator.

Rijschool Dam

Zoals eerder al naar voren kwam kun je bij ons vele verschillende rijopleidingen volgen. Het autorijbewijs kunnen we je aanbieden in Barneveld. Voor de andere rijopleidingen willen we je graag welkom heten in Ede of Arnhem. Hier zitten onze hoofdvestigingen. In Arnhem zitten we gevestigd in het mooie Gelredome. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
94% beveelt ons aan

2388 beoordelingen

9410

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027