Rijschool Wageningen

Rijschool Wageningen met hoogste slagingspercentage

Ben je in Wageningen op zoek naar een rijschool waar je alle rijbewijzen kunt halen? Meld je dan aan Rijschool Dam. Het is mogelijk om je rijbewijs B, C, E, motor, brommer en scooter rijbewijs te halen in Wageningen. Of je nu autorijles, auto met aanhangwagenrijles of bijvoorbeeld touringcarrijles wilt volgen; alles is mogelijk bij onze rijschool. Voor het halen van het motorrijbewijs hebben wij een eigen motoroefenterrein!

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start met een proefles

Wil jij eerst zelf ervaren of rijschool Dam echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat.

Zo geregeld!
Direct inschrijven bij Dam

Dam is een moderne verkeersschool. Naast de vele lessen die we aanbieden (in nieuwe auto’s, de modernste vrachtauto’s, touringcars en op nieuwe motoren), is het namelijk mogelijk Code 95 opleidingen, spoedopleidingen en allerlei andere producten online bij ons aan te vragen en te bestellen. Je inschrijving is zo geregeld!

Rijbewijs halen in Wageningen

Wil jij binnenkort je rijbewijs gaan halen? Voor de autorijlessen wordt je door één van onze rijinstructeurs in Wageningen of wijde omgeving thuis opgehaald. Uiteraard kun je bij onze rijschool ook kiezen om je lessen te starten op het werk of bijvoorbeeld de universiteit in Wageningen. Losse lessen, een spoedopleiding, een voordelig startpakket, overdag lessen of in de avonduren je rijlessen volgen: alles is mogelijk bij onze rijschool.

De grootste rijschool van Gelderland

Autorijles kun je volgen vanuit Wageningen. Alle overige opleidingen (van scooterrijbewijs tot aan vaarbewijs) verzorgen wij vanaf ons hoofdkantoor in Ede en ons kantoor in het Gelredome in Arnhem. Voor al onze opleidingen geldt dat wij persoonlijk contact zeer belangrijk vinden en dat je bij ons zorgeloos een rijbewijs gaat halen. Wij hebben ons voorgenomen je elke keer weer te verbazen met onze gedrevenheid en oog voor detail!