Motorrijlessen Wageningen

Motorrijles in omgeving Wageningen bij motorrijschool Dam

Wil jij ook die ultieme vrijheid op de weg ervaren? Ben je op zoek naar de motorrijschool in de omgeving van Wageningen? Haal snel je motorrijbewijs bij Rijschool Dam.

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start bij Dam met een Try the Bike

Ontdekken of motorrijden ook iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try the Bike! Na de Try the Bike bepaal je voor welke aanbieding je gaat.

Motortheorie
Motortheorie halen met het zelfstudiepakket

Als je zelf gaat leren voor het theorie-examen van de motor is ons zelfstudiepakket (15 uur online examens oefenen en leerboek) onmisbaar.

Motorrijbewijs halen bij rijschool Dam

Rijschool Dam heeft een hoog slagingspercentage en al 40 jaar ervaring. We kunnen dus met trots zeggen dat je hier een gedegen motorrijopleiding kunt volgen. Voor je motorrijbewijs begin je met een Try The Bike op ons unieke motoroefenterrein in Ede of Arnhem. Daar kun je in alle rust de techniek leren voordat je de weg op gaat. Na de Try The Bike kun je kiezen voor losse motorrijlessen, maar ook voor een spoedopleiding of zelfs een dagopleiding voertuigbeheersing. Naast je motorrijbewijs kun je bij rijschool Dam ook al je andere rijbewijzen halen, zoals je bus-, vrachtwagen-, motor-, brommer-, aanhangerrijbewijs!

Waarom kiezen voor motorrijschool Dam?

  • Zeer ervaren opleider op het gebied van motorrijles.
  • Eigen oefenterrein in Arnhem of Ede.
  • Start met een Try The Bike.
  • Kies daarna voor een spoedopleiding of een reguliere opleiding .
  • Gratis gebruik van helm, handschoenen, motorjas enz.

Zo snel mogelijk je motorrijbewijs halen?

Vul het inschrijfformulier in of bel voor je motorrijbewijs in Ede naar 0318 – 618027 of voor je motorrijbewijs in Arnhem naar 026 – 4461540.