Motorrijles in Arnhem

Motorrijlessen volgen in Arnhem? Kies motorrijschool Dam

Het halen van een motorrijbewijs is voor vele mensen de ultieme droom. Genieten van de vrijheid die alleen een motor je kan bieden. Wil jij dat ook? Kies dan Rijschool Dam voor je motorrijlessen!

Laat ons weten hoe je wilt starten
Regel het direct
Start bij Dam met een Try the Bike

Ontdekken of motorrijden ook iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try the Bike! Na de Try the Bike bepaal je voor welke aanbieding je gaat.

Motortheorie
Motortheorie halen met het zelfstudiepakket

Als je zelf gaat leren voor het theorie-examen van de motor is ons zelfstudiepakket (15 uur online examens oefenen en leerboek) onmisbaar.

Motorrijbewijs halen in Arnhem

Het lessen met een motor is heel belangrijk. Beheersing van de motor is van levensbelang. Bij motorrijschool Dam begin je daarom met Try The Bike. Op ons eigen motoroefenterrein in Arnhem of Ede leer je de basisbeginselen. Wanneer je de techniek onder de knie hebt, ben je klaar voor de weg.

Na Try The Bike kun je voor het vervolg kiezen uit verschillende opties. Wij bieden losse motorrijlessen aan, maar ook een spoedopleiding of zelfs een dagopleiding voertuigbeheersing. Jij kiest zelf de opleidingsvorm die bij jou past. Bij Rijschool Dam kun je naast je motorrijbewijs ook al je andere rijbewijzen halen, zoals je bus-, vrachtwagen-, motor-, brommer-, aanhangerrijbewijs!

Waarom kiezen voor Rijschool Dam?

  • Zeer ervaren opleider op het gebied van motorrijles;
  • Lessen op eigen oefenterrein in Arnhem of Ede;
  • Start met een Try The Bike;
  • Volg daarna reguliere lessen of een spoedopleiding;
  • Gratis gebruik van beschermende kleding en een helm;