Zoeken Shop Shop

Rijlessen in Zevenaar bij Rijschool Dam

Woon je in Zevenaar en ben je op zoek naar een rijschool waarbij je alle rijbewijzen kunt halen? Meld je dan aan bij Rijschool Dam. Je kunt bij ons de volgende rijbewijzen halen: rijbewijs B, C, E, motorrijbewijs, brommer en scooterrijbewijs.
 

Rijbewijs halen in Zevenaar

Leren rijden in Zevenaar? Kom dan lessen bij Rijschool Dam.
Rijschool Dam is de grootste rijschool van Gelderland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Door deze jaren ervaring weten we alle kneepjes van het vak. Graag leren wij jou alles op het gebied van rijden. Bij Rijschool Dam verstrekken we de volgende opleidingen; auto, motor, vrachtwagen, auto met aanhangwagen, scooter, en bus/touringcar.

Ben je van plan om binnenkort een rijbewijs te gaan halen, dan helpen wij je graag. Een groot team van rijinstructeurs staat voor je klaar om je van goed advies te voorzien. Naast de ervaren rijinstructeurs hebben we ook een eigen oefenterrein voor de eerste meters op de motor. Mocht je graag je autorijbewijs willen halen dan kun je bij ons starten in een rijsimulator.

Rijschool Dam past zich aan

Rijschool Dam is een flexibele rijschool die zich aanpast aan jouw wensen. Wil je graag vlot je rijbewijs halen, dan zorgen we ervoor dat je veel lessen kunt afnemen in een korte periode. Heb je andere voorkeuren, dan passen we ons hierop aan.

Rijlessen vanaf Zevenaar

We hebben twee hoofdvestigingen in Arnhem en Ede. Hier hebben we alle middelen om jou een goede & professionele rijopleiding aan te bieden. In Zevenaar kunnen we je de rijopleiding voor de auto aanbieden. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
96% beveelt ons aan

2361 beoordelingen

9610

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027