Zoeken Shop Shop

Rijschool Regio Arnhem

Al 40 jaar zijn wij ook volop aanwezig in de regio Arnhem. Met een prachtige locatie in het Gelredome kunnen wij de regio Arnhem perfect bedienen. Wij bieden een zeer groot pakket rijopleidingen aan zodat we je altijd kunnen helpen.

Rijles bij Rijschool Dam in regio Arnhem

Onze rijschool komt niet alleen in Arnhem maar ook in Zevenaar, Duiven, Heteren, Elst (bij Nijmegen), Doetinchem, Westervoort, Oosterbeek en Huissen. Onze herkenbare auto’s kom je overal tegen. Mocht je op zoek zijn naar een rijopleiding die bij je past en woon je niet in Arnhem dan is dat dus geen enkel probleem. Voor de personenauto halen wij je op of dat nu op je werk, thuis of op school is. Arnhem is ook een CBR examenlocatie maar wij geven je nog meer keuze, als het om examenlocaties gaat, te weten Amersfoort, Tiel, Apeldoorn of Doetinchem.

Alle rijopleidingen

Verkeersschool Dam biedt je een groot scala rijopleidingen aan in alle omliggende plaatsen; personenauto, personenauto met aanhangwagen, rijsimulator, motor, bromfiets, vrachtauto,vrachtauto met aanhangwagen en touringcar. Daarnaast bieden wij ook de juiste nascholing.

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
96% beveelt ons aan

2361 beoordelingen

9610

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027