Zoeken Shop Shop

Rijlessen in Apeldoorn bij Rijschool Dam

Wil je graag leren rijden? Kom dan lessen bij Rijschool Dam inApeldoorn! Rijschool Dam is een totaal aanbieder van rijopleidingen. Wil jij graag autorijden? Je kan het allemaal leren bij Rijschool Dam.

Rijbewijs halen in Apeldoorn

Wil jij je rijbewijs halen? Wanneer je autorijlessen gaat volgen dan wordt je door één van onze rijinstructeurs opgehaald van huis in Apeldoorn of omgeving. Je kunt er ook voor kiezen om opgehaald te worden van school of werk. Overdag of ‘s avonds lessen is bij ons geen probleem. Bij rijschool Dam zijn we namelijk erg flexibel.  Ook voor het afnemen van rijlespakketten. Je kunt bij ons losse lessen, een spoedopleiding  of een voordelig startpakket afnemen.

Rijles op twee wielen in Apeldoorn bij Rijschool Dam.

Wil je graag leren rijden op twee wielen dan ben je bij Rijschool Dam aan het juiste adres. Je kan bij ons je scooter en/of je motor rijbewijs halen.

Het scooterrijbewijs haal je in twee stappen. Allereerst aan de slag met de theorie en daarna volgt de praktijk. Mocht je hulp willen hebben voor het behalen van je theorie examen dan kun je bij ons 3 avonden les nemen. Aansluitend aan het theorie examen plannen wij direct het praktijkexamen in. Op die manier kun je zo snel mogelijk de weg op in Apeldoorn.

Wil je ultieme vrijheid ervaren? Dan is het tijd om je motorrijbewijs te halen. Op een motor voel je veel vrijheid, maar je bent ook kwetsbaar. Daarom laten wij je opleiden door de beste instructeurs. We kunnen je les aanbieden in zowel Ede & Arnhem. Hier kun je op ons eigen oefenterrein je eerste meters afleggen. Als je er klaar voor bent gaan we de weg op. Ben je er klaar voor om de ultieme vrijheid te voelen? Schrijf je nu in voor je eerste motorles!

Rijschool Dam

Rijschool Dam is de grootste rijschool in Gelderland. In deze mooie provincie hebben we twee vestigingen; Arnhem & Ede. We zijn een totaalaanbieder van rijopleidingen. Door dit totale pakket hebben we veel ervaring op de weg. Daarnaast bestaan we al geruime tijd en beschikken we over de beste instructeurs. Wil jij ook rijlessen in Apeldoorn? Kom dan lessen bij ons. Tot snel bij Rijschool Dam.

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
94% beveelt ons aan

2388 beoordelingen

9410

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027