Zoeken Shop Shop

Rijlessen in Amersfoort bij Rijschool Dam

Motorrijden bij Rijschool Dam

Rijschool Dam is de grootste van Gelderland en dat zien we terug in de disciplines die we aanbieden. Je kan bij ons leren rijden in een auto, vrachtwagen, bus, touringcar, motor, scooter en in een auto met aanhangwagen. Dus wil jij graag je rijbewijs B, C, E of een ander rijbewijs halen, dan ben je bij Rijschool Dam aan het goede adres. Graag leren onze ervaren rijinstructeurs jou alle kneepjes van het vak.

Motorrijden, veel mensen omschrijven het als ‘vrijheid’.  Wil jij die vrijheid ook ervaren of wil je graag leren motorrijden om een andere reden. Kom dan lessen bij Rijschool Dam!

Het fijne bij Rijschool Dam is dat wij een apart oefenterrein hebben. Op dit terrein kun je rustig leren het voertuig te beheersen. Wanneer je dit onder de knie hebt en zeker bent van je zaak ga je de weg op. Een fijne & veilige manier om te leren motorrijden.

Rijbewijs halen in Amersfoort

Je rijbewijs halen. Al meer dan tien miljoen personen in Nederland zijn in het bezit van dit document. Wil jij ook graag bij deze groep horen? Neem dan autolessen bij Rijschool Dam. Rijschool Dam is een betrouwbare rijschool met ervaren rijinstructeurs. Graag leren wij jou autorijden, zodat jij straks ook in het bezit bent van het autorijbewijs.

Rijschool Dam

Rijschool Dam is een top rijschool die rekening houdt met jouw wensen. Graag willen wij dat iedereen met een grote glimlach het rijbewijs haalt. Voor het behalen van de meeste rijbewijzen kun je terecht op onze hoofdvestigingen. Deze zijn gevestigd in Ede en Arnhem. Mocht je vragen hebben, bel of mail ons dan gerust.

Boek hier direct een proefles!

Via deze link kun je direct in de agenda van een instructeur een gratis proefles boeken!

Gratis proefles

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
94% beveelt ons aan

2388 beoordelingen

9410

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027