Spoedopleiding
Auto

Snel je autorijbewijs halen met de spoedopleiding van Dam!

Kun je niet wachten tot je je rijbewijs hebt? Dan is het Dam-Quality-Plan iets voor jou. Met deze spoedopleiding haal je binnen 6 tot 10 weken je autorijbewijs. Nog sneller? Geen probleem, met de intest leggen we onze agenda’s naast elkaar. Niet alleen kun je dan binnen no time de weg op, je doet dit ook veilig. In het Dam-Quality-Plan is namelijk een stedentrip verwerkt. Hiermee leer je zelfstandig en met behulp van wegenkaarten door het drukke centrum van Utrecht en langs ingewikkelde knooppunten rijden. Naast rijvaardigheid doe je zo ook het nodige zelfvertrouwen op.

Een intest

Voorafgaand aan de spoedopleiding kijken we of je geschikt bent aan de hand van een 2 uur durende intest (€ 94,00 (incl. BTW)). Op basis van de resultaten stellen we een persoonlijk programma op. Je weet dan hoeveel lessen je – nodig hebt, wat het je zal gaan kosten (gemiddeld tussen de € 1.950,25 (incl. BTW) en € 3.056,00 (incl. BTW)) en wanneer je het praktijkexamen zal afleggen. Dit biedt je veel duidelijkheid en zekerheid, daarnaast is een eventueel herexamen gratis!

Snel je autorijbewijs halen
Regel het direct
Een intest geeft je duidelijkheid

Aan de hand van de intest stellen we een persoonlijk lesprogramma op. Je krijgt duidelijkheid over het aantal lessen, je examendata en de totaalprijs van je rijbewijs.

De voordelen
Daarom een spoedopleiding bij Dam!
  • Wil je in zo kort mogelijke tijd je rijbewijs halen? Dan is deze opleiding iets voor jou!
  • Na de intest bieden we je een COMPLEET lesprogramma aan zonder verrassingen.
  • Inclusief tussentijdse toets en zeer leerzame stedentrip van 250 km.
  • Het slagingspercentage voor het Dam-Quality-Plan is 72 %!
  • Toch gezakt? Het herexamen is dan gratis!
  • Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk.
  • Als je van tevoren duidelijkheid wilt hebben over de totale kosten van je autorijbewijs dan is dit je opleiding!