Shop Shop
Ons Team

Jack Damjack

Jack Dam is de eigenaar van de gelijknamige verkeersschool. Hij werkt al ruim 20 jaar bij Dam. “Tien jaar geleden hebben mijn vrouw en ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders. Daarvoor heb ik rijles gegeven voor de meeste rijbewijscategorieën. Vooral het geven van motorrijles heb ik jarenlang met veel plezier gedaan.”

De werksfeer is een belangrijk onderdeel van het succes van het bedrijf. “Zowel voor onze leerlingen als ons personeel proberen we een ideale leer- en werkomgeving te creëren. Ons personeel heeft  veel vrijheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Hierdoor kunnen onze instructeurs op een relaxte manier hun werk uitoefenen en kijken de meeste leerlingen daardoor met veel plezier terug op hun rijopleiding. Het mooiste aan ons vak is dat een leerling met een enorme smile de deur uitloopt omdat diegene net geslaagd is voor een rijbewijs. Nog leuker is het als je dezelfde leerling een paar jaar later weer terugziet voor een ander rijbewijs!”

Dam is een familiebedrijf en dat zou Jack graag voortzetten. “Ons bedrijf bestaat nu 40 jaar en is in ons werkgebied altijd toonaangevend geweest. We willen daarom graag op dezelfde manier doorgaan. Stiekem droom ik er toch wel van dat onze dochter straks ook iets voor het bedrijf gaat betekenen.”

info@dam.nl
Hoofdkantoor Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318-618027
Filiaal Arnhem
Batavierenweg 25 D (in het Gelredome)
6841 HN Arnhem
026-4461540