Alstublieft, onze offerte voor Vrachtwagen met aanhangwagenrijbewijs (CE)

Beste klant,

Hieronder vindt u de offerte betreffende het rijbewijs categorie C+E (= vrachtwagen met aanhangwagen) voor 1 kandidaat.

De offerte bestaat uit een investeringsoverzicht, algemene informatie over de opleiding en indien gewenst kan de offerte online bevestigd worden.

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven.

Investeringsoverzicht
Praktijk
 • Dam-Transport-Opleiding cat. C+E:
 • Intest categorie C+E
  € 156,00
 • Intest = om de leersnelheid van de kandidaat te bepalen
 • Na de intest wordt één van onderstaande pakketten geadviseerd:
 • Pakketten C+E
 • Pakket A: 12 praktijkuren
  € 1.354,17
 • Pakket B: 16 praktijkuren
  € 1.667,55
 • Pakket C: 20 praktijkuren
  € 1.980,94
 • Pakket D: 24 praktijkuren
  € 2.294,33

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de volledige kosten voor het examen.

Algemene informatie

Voordat er gestart wordt met de opleiding wordt er een intest gedaan. Tijdens deze intest wordt de snelheid waarmee de cursist leert de vrachtauto met aanhangwagen te besturen ingeschat. Na de intest is het duidelijk hoeveel de aanhangwagenopleiding zal gaan kosten en binnen hoeveel weken dit rijbewijs gehaald kan worden. De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over deze opleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden.  De cursist dient tijdens de intest en de praktijklessen wel in het bezit te zijn van een vrachtautorijbewijs.

Uiteraard moet er voor de categorie C+E ook een praktijkexamen gedaan worden. Het examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg en duurt inclusief navigatieopdracht 105 minuten. De kosten voor het praktijkexamen zijn al opgenomen in de pakketprijzen.

Subsidiemogelijkheden

Bent u werkgever in de sector transport en logistiek en draagt u premie af aan het SOOB fonds dan heeft u recht op SOOB/ESF subsidie. Vraag naar onze speciale SOOB offerte.

Heeft u nog vragen of wilt u de offerte bevestigen?

Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).

Offerte bevestigen