Alstublieft, onze offerte voor Vrachtwagen met aanhangwagenrijbewijs (CE) met SOOB subsidie

Beste klant,

Hieronder vindt u de offerte betreffende de cursus Vrachtauto met aanhangwagen (CE) met SOOB subsidie (doorstroomtraject of zij-instroomtraject). Op onderstaande opleidingen kunnen SOOB bedrijven subsidie aanvragen in het kader van het “doorstroomtraject” of zij-instroom-traject”. In het doorstroomtraject (kandidaat is al bij u in dienst) ontvangt de opdrachtgever 65% subsidie over een maximum aantal opleidingsuren. In het zij-instroomtraject (kandidaat is nog niet bij u in dienst) ontvangt u 50% subsidie. Subsidie wordt niet verstrekt over de leermiddelen en examens!

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Investeringsoverzicht
Praktijk
  • Dam-Transport-Opleiding cat. C+E:
  • ESF pakket: 25 uur
    € 1.850,00
  • Volledige kosten voor het praktijkexamen
    € 438,35
  • Totaal
    € 2.288,35

De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over de praktijkopleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard moet er voor de categorie C+E ook een praktijkexamen gedaan worden. Het examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg en duurt inclusief navigatieopdracht 105 minuten.

Algemeen

Check altijd de voorwaarden bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek!
Let op: de opdrachtgever is verantwoordelijk voor het subsidiedossier en zorgt o.a. voor tijdige aanmelding op soobsubsidiepunt.nl.

Vragen?

Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).

Offerte bevestigen