Alstublieft, onze offerte voor Nascholing C/D (code 95)

Beste klant,

Hierbij doen wij u de offerte toekomen betreffende  onze unieke nascholingsmethode waarmee uw chauffeurs in minder dan de helft van de tijd in het bezit kunnen zijn van de nascholingsuren.

De offerte bestaat uit een investeringsoverzicht, algemene informatie over de opleiding en indien gewenst kan de offerte online bevestigd worden.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Investeringsoverzicht
Theorie
  • Theoretische cursussen, incl CCV-afmeldkosten (per leerling)
    € 169,00

De cursus wordt gegeven op locatie van de verkeersschool.

Praktijk
  • In voertuig Dam of voertuig klant
  • Praktijkcursus per leerling in voertuig klant (incl. CCV-afmeldkosten)
    € 249,00
  • Praktijkcursus per leerling in voertuig Dam (incl. CCV-afmeldkosten)
    € 353,00

De cursus wordt gegeven in het voertuig van de opdrachtgever. Het voertuig dient voorzien te zijn van een boordcomputer. De cursus wordt gegeven vanaf de verkeersschool of wanneer het in onze planning mogelijk is eventueel vanaf locatie van de opdrachtgever.

Indien er gebruik gemaakt wordt van een voertuig van de verkeersschool dan wordt de cursus gegeven vanaf de verkeersschool in Ede of Arnhem

Algemene informatie

Wekelijks geven wij verschillende nascholingscursussen voor Code 95 in Ede en Arnhem. U kunt kiezen uit cursussen met E-learning en cursussen zonder E-learning. Nascholingscursussen met E-learning duren slechts 2,75 uur maar tellen gewoon mee als 7 nascholingsuren. Code 95 cursussen zonder E-learning duren 7 uur en tellen uiteraard ook mee als 7 uur voor de Code 95.

Vanzelfsprekend worden alle Code 95 cursussen gegeven door zeer ervaren trainers. Kiest u voor Code 95 met E-learning dan kunt u in 1 zaterdag zelfs 14 nascholingsuren verdienen!

Indien gewenst cursus mogelijk buiten werktijd

Omdat de cursussen met E-learning maar de helft van de tijd in beslag nemen kunt u ervoor kiezen om deze na werktijd (bijvoorbeeld in de avonduren) te laten geven. Uw chauffeurs zijn op de cursusdag dan vaak gewoon inzetbaar voor uw bedrijf.

14 uur nascholing in één dag!

Indien u ervoor kiest om de cursus overdag te laten plaatsvinden dan kunnen we zelfs 2 cursussen van 2,75 uur inplannen op 1 dag. Elke cursus telt mee voor 7 nascholingsuren en zo heeft de chauffeur in één dag dus 14 nascholingsuren verdiend!

Hoe kan dit?

2 weken voor de cursus ontvangt de chauffeur een code waarmee hij kan inloggen in onze E-learning omgeving. De chauffeur logt in op onze website op het moment wanneer hem het uitkomt. Een heldere voice-over, film en veel animaties zorgen er voor dat de chauffeur vrijwel niets hoeft te lezen.
De uren (4,5 uur) die de chauffeur is ingelogd tellen gewoon mee voor de nascholing. De klassikale les bestaat daarna uit de overige 2,75 uur. Bij is er zo eenvoudig, (indien gewenst) buiten werktijd en goedkoop 7 uur nascholing verdiend!

Volledige ontzorging

Wij regelen alles voor u: tijdige planning en uitnodiging voor de cursussen waardoor de vakbekwaamheid van alle chauffeurs automatisch verlengd wordt, registratie van de nascholingsuren bij het CCV enz. enz.
U hoeft de chauffeur slechts 1 maal aan te melden en de rest van de administratie wordt voor u geregeld.

Online leerlingportal

Om u nog verder te ontzorgen hebben wij een leerlingportal ontwikkeld. Online heeft u per chauffeur inzage in de reeds gevolgde nascholingsuren en welke cursussen er per chauffeur gepland staan. Via www.dam.nl kunt u zeer eenvoudig uw complete Code 95 activiteiten overzien.

Welke onderwerpen worden er behandeld?

De theoretische cursussen bestaan uit: module 1 = professionele verkeersdeelname en actuele verkeerskennis, module 2 = beroepshouding en sociale en communicatieve vaardigheden, module 4 = veiligheid tijdens het werk, leefstijl en gezondheid en module 5 = laden en lossen, rijden en rusten + digitale tachograaf.

Voor de Code 95 is ook een praktijkcursus verplicht, dit is de cursus Het Nieuwe Rijden of de cursus Rijoptimalisatie 1/Schadepreventie.

Geven jullie ook cursussen zonder E-learning?

Ja, geen probleem. Cursussen zonder E-learning zijn over het algemeen meer gespecialiseerde trainingen. Denk aan Heftruck, ADR, VCA, BHV/EHBO enz. Voor de cursussen zonder E-learning gelden andere tarieven. Alle cursussen zijn eenvoudig met elkaar te combineren

Is er ook SOOB-subsidie mogelijk?

SOOB-subsidie wordt verstrekt over de volgende cursussen: op de praktijktrainingen (HNR en Rijoptimalisatie) is €75,- subsidie mogelijk. Voor de heftruckcursus is dit €125,- De cursus voor het VCA certificaat komt in aanmerking voor €100,- SOOB-subsidie. Voor de cursus ADR-basis is €100,- subsidie beschikbaar en voor ADR-basis + tank is dit €110,-

Wilt u meerdere chauffeurs opgeven?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat!

Heeft u nog vragen of wilt u de offerte bevestigen?

Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).

Offerte bevestigen