Zoeken Shop Shop
Offerte vrachtauto met aanhangwagen (CE) met OOM subsidie

Hieronder vindt u de offerte betreffende de cursus Vrachtauto met aanhangwagen (CE) met OOM subsidie.

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Van onderstaande opleidingskosten ontvangt de werkgever in totaal maximaal € 750,00 retour via OOM. Voor de zekerheid altijd de actuele subsidieregelingen checken via mijnoom.nl!

Praktijk
Dam-Transport-Opleiding cat. C+E:

  • OOM pakket: 16 uur rijles – € 1159,07

De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over de praktijkopleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden. Na afloop van de opleiding wordt er praktijkexamen gedaan. De CCV kosten voor het praktijkexamen zijn € 212,30 (BTW-vrij). Voor het gebruik van de vrachtauto met aanhangwagen tijdens het examen rekenen we € 124,35 Daarnaast brengen we € 38,- administratiekosten in rekening.

Let op: voor start van de opleiding moet de subsidie ook door de werkgever aangevraagd worden via www.mijnoom.nl.

Extra voordelen om voor onze verkeersschool te kiezen:
-Hoog slagingspercentage
-Praktijkexamen vindt plaats vanaf de verkeersschool
-Vaste rij-instructeur
-Uniek leerlingenvolgsysteem: via een afgeschermd gedeelte op onze website kunt u de vorderingen en aanwezigheid van de kandidaten controleren

Inschrijven?
Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).