Zoeken Shop Shop
Offerte vrachtauto (inclusief Code 95) met OOM subsidie

Hieronder vindt u de offerte betreffende de cursus Vrachtauto (inclusief Code 95) met OOM subsidie.

Van onderstaande opleidingskosten ontvangt de werkgever in totaal maximaal € 750,00 retour via OOM. Voor de zekerheid altijd de actuele subsidieregelingen checken via mijnoom.nl!

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Theorie

Cursus vakbekwaamheid 1 incl. lunch          €   219,00
Korte wachttijd, wij beginnen elke maand met een nieuwe cursus!
Verkeer leerboek                                                           €     38,53 (excl. 9% BTW)
Verkeer internetvragenkaart                                      €     32,23
Techniek leerboek                                                         €     38,53 (excl. 9% BTW)
Techniek internetvragenkaart                                    €     32,23

Cursus vakbekwaamheid 2 incl. lunch          €   149,00
Korte wachttijd, wij beginnen elke maand met een nieuwe cursus!

Administratie leerboek                                                €     38,53 (excl. 9% BTW)

Cursus vakbekwaamheid 3                               €    79,00
Korte wachttijd, wij beginnen elke maand met een nieuwe cursus!

Vakbekwaamheid 3 internetvragenkaart                €     32,23

Uniek: voor alle theoriecursussen geldt: indien de kandidaat zakt voor het examen dan mogen er onbeperkt gratis theoriecursussen bijgewoond worden! (u betaalt dan alleen het herexamen)

De CCV kosten voor de examens vakbekwaamheid 1 en 2 zijn per examen € 34,55 (vrij van BTW). Voor het examen vakbekwaamheid zijn de kosten € 39,05 (vrij van BTW). Daarnaast brengen wij per examen € 58,81 reserveringskosten en € 29,00 administratiekosten in rekening. 

Praktijk

Dam-Transport-Opleiding cat. C:

  • OOM pakket: 20 uur rijles € 1240,-

De CCV kosten voor het examen zijn € 212,30 (vrij van BTW). Voor het gebruik van de vrachtauto tijdens het examen rekenen we € 94,- Daarnaast brengen we € 39,- administratiekosten in rekening.

Indien gewenst kan het pakket uitgebreid worden met extra lessen a € 62,- per uur.

De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over de praktijkopleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden. De cursist dient tijdens het praktijkexamen wel in het bezit te zijn van de 2 geldige theoriecertificaten vakbekwaamheid 1 en vakbekwaamheid 2.

Het theoriecertificaat vakbekwaamheid 3 kan na het praktijkexamen gehaald worden.

Algemeen:
Per 10 september 2009 moet iedereen die het vrachtautorijbewijs wil halen de volgende 3 praktijktoetsen/examens in willekeurige volgorde afleggen:

1-Toets besloten terrein van 30 minuten . Dit examen wordt afgenomen door de eigen rij-instructeur op het terrein van de verkeersschool. De instructeur toetst de vakbekwaamheid op het gebied van voertuigcontrole en manoeuvreren.

2-Praktische toets van 30 minuten. Ook dit examen wordt afgenomen door de eigen rij-instructeur op het terrein van de verkeersschool. De instructeur toetst o.a. of de kandidaat om kan gaan met lading en noodsituaties.

3-Praktijkexamen van 85 minuten inclusief navigatieopdracht. Dit examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg. De CCV kosten voor het praktijkexamen zijn € 206,10 (vrij van BTW). Voor het gebruik van de vrachtauto tijdens het examen rekenen we € 84,00 Daarnaast brengen we € 38,00 administratiekosten in rekening.

1-dagsopleiding toets besloten terrein: € 209,-
Voor de toets besloten terrein geven wij een unieke 1-dagsopleiding op eigen oefenterrein. In 1 dag leert de instructeur de leerling de 14 bijzondere verrichtingen en aan het einde van de dag neemt onze instructeur op hetzelfde terrein ook het examen af.

De dag begint om 08.30 uur en om ongeveer 14.30 uur vindt het examen plaats. De dagopleiding inclusief lunch kunnen wij aanbieden voor slechts € 209,00 De CCV kosten voor de toets zijn € 27,15 (vrij van BTW). Voor het gebruik van de vrachtauto tijdens de toets rekenen we € 48,40 Daarnaast brengen we € 25,00 administratiekosten in rekening.

1-dagsopleiding praktische toets: € 179,-
Ook voor deze toets geven wij een unieke spoedopleiding. In 1 dag leert onze instructeur de leerling alle onderdelen die met het examen getoetst kunnen worden. Aan het einde van de dag wordt de kandidaat door de eigen instructeur getoetst. Ook dit examen wordt op de verkeersschool afgenomen. De opleiding kunnen we aanbieden voor slechts € 179,00 De CCV kosten voor de toets zijn € 27,15 (vrij van BTW). Voor het gebruik van de vrachtauto tijdens de toets rekenen we € 38,40 Daarnaast brengen we € 25,00 administratiekosten in rekening.

Geen code 95 nodig? Wordt er niet beroepsmatig gereden met een vrachtauto dan heeft de kandidaat vrijstelling voor Code 95. De theoriecursus vakbekwaamheid 3 en de praktische opleidingen voor de toets besloten terrein en de praktische toets hoeven dan niet gevolgd te worden!

Extra voordelen om voor onze verkeersschool te kiezen:
-Hoog slagingspercentage
-Praktijkexamen vindt plaats vanaf de verkeersschool
-Indien de kandidaat zakt voor één van de theorievakken dan zijn de volgende theoriecursussen gratis! (u betaalt dan alleen het herexamen)
-Voordelige 1-dagsopleiding op eigen oefenterrein voor de praktische toets en de toets besloten terrein
-Vaste instructeur die ook de 2 toetsen afneemt
-Uniek leerlingenvolgsysteem: via een afgeschermd gedeelte op onze website kunt u de vorderingen en aanwezigheid van de kandidaten controleren

Let op: voor start van de opleiding moet de subsidie ook door de werkgever aangevraagd worden via www.mijnoom.nl.

Inschrijven?
Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).