Zoeken Shop Shop
Offerte Vrachtauto (C) + Code 95 + vrachtauto met aanhangwagen (CE) met SOOB subsidie

Hieronder vindt u de offerte betreffende de cursus Vrachtauto (C) + Code 95 + vrachtauto met aanhangwagen (CE) met SOOB subsidie (doorstroom of zij-instroomtraject).

Op onderstaande opleidingen kunnen SOOB bedrijven subsidie aanvragen in het kader van het “doorstroomtraject” of zij-instroom-traject”.
In het doorstroomtraject (kandidaat is al bij u in dienst) ontvangt de opdrachtgever 65% subsidie over een maximum aantal opleidingsuren. In het zij-instroomtraject (kandidaat is nog niet bij u in dienst) ontvangt u 50% subsidie.

Subsidie wordt niet verstrekt over de leermiddelen en examens!

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Theorie

Chauffeursdiploma (code 95) :

 • Cursus vakbekwaamheid 1 € 262,51
  Wij beginnen maandelijks met een nieuwe cursus!
 • Verkeer leerboek € 39,53 (excl. 9% BTW)
 • Verkeer internetvragenkaart € 33,23
 • Techniek leerboek € 39,53 (excl. 9% BTW)
 • Techniek internetvragenkaart € 33,23
 • Kosten voor het examen € 120,91

 

 • Cursus vakbekwaamheid 2 € 172,51
  Wij beginnen maandelijks met een nieuwe cursus!
 • Administratie leerboek € 39,53 (excl. 9% BTW)
 • Administratie internetvragenkaart € 33,23
 • Kosten voor het examen € 120,91

 

 • Cursus vakbekwaamheid 3 € 88,63
  Wij beginnen maandelijks met een nieuwe cursus!
 • Vakbekwaamheid 3 internetvragenkaart € 33,23
 • Kosten voor het examen € 124,79

Uniek: voor alle theoriecursussen geldt: indien de kandidaat zakt voor het examen dan mag de volgende cursus gratis bijgewoond worden! (u betaalt dan alleen het herexamen)

Praktijk rijbewijs C:
Dam-Transport-Opleiding cat. C:

    • ESF pakket: 28 uur € 1792,-
    • Volledige kosten voor het examen € 361,35

De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over de praktijkopleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden. De cursist dient tijdens het praktijkexamen wel in het bezit te zijn van de 2 geldige theoriecertificaten vakbekwaamheid 1 en vakbekwaamheid 2.

Het theoriecertificaat vakbekwaamheid 3 kan na het praktijkexamen gehaald worden.

Algemeen
Per 10 september 2009 moet iedereen die het vrachtautorijbewijs wil halen de volgende 3 praktijktoetsen/examens in willekeurige volgorde afleggen:

1-Toets besloten terrein van 30 minuten . Dit examen wordt afgenomen door de eigen rij-instructeur op het terrein van de verkeersschool. De instructeur toetst de vakbekwaamheid op het gebied van voertuigcontrole en manoeuvreren.

2-Praktische toets van 30 minuten. Ook dit examen wordt afgenomen door de eigen rij-instructeur op het terrein van de verkeersschool. De instructeur toetst o.a. of de kandidaat om kan gaan met lading en noodsituaties.

3-Praktijkexamen van 85 minuten inclusief navigatieopdracht. Dit examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg.
Het pakket waarin de kandidaat na de intest wordt ingedeeld is inclusief het praktijkexamen. De praktische toets, de toets besloten terrein en de lessen voor beide toetsen zitten niet in bovengenoemde pakketprijs.

1-daagse opleiding toets besloten terrein:
Voor de toets besloten terrein geven wij een unieke 1-daagse opleiding op eigen oefenterrein. In 1 dag leert de instructeur de leerling de 14 bijzondere verrichtingen en aan het einde van de dag neemt onze instructeur op hetzelfde terrein ook het examen af.

De dag begint om 08.30 uur en om ongeveer 14.30 uur vindt het examen plaats. De dagopleiding inclusief lunch kunnen wij aanbieden voor slechts € 297,35 De aanvullende CCV kosten voor de toets zijn € 28,20 (vrij van BTW).

1-daagse opleiding praktische toets: 
Ook voor deze toets geven wij een unieke spoedopleiding. In 1 dag leert onze instructeur de leerling alle onderdelen die met het examen getoetst kunnen worden. Aan het einde van de dag wordt de kandidaat door de eigen instructeur getoetst. Ook dit examen wordt op de verkeersschool afgenomen. De opleiding kunnen we aanbieden voor slechts € 255,35 De aanvullende CCV kosten voor de toets zijn € 28,20 (vrij van BTW).

Als de kandidaat in het bezit is van het rijbewijs C kan er gestart worden met de opleiding voor de categorie CE.

Praktijk rijbewijs CE:
Dam-Transport-Opleiding cat. C+E:

    • ESF pakket: 25 uur € 1850,-
    • Volledige kosten voor het examen € 438,35

De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over de praktijkopleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden.

Check altijd de voorwaarden bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek!

Let op: de opdrachtgever is verantwoordelijk voor het subsidiedossier en zorgt o.a. voor tijdige aanmelding op soobsubsidiepunt.nl

Inschrijven?

Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).