Zoeken Shop Shop
Offerte

Hieronder vindt u de offerte betreffende het rijbewijs personenauto met aanhangwagen (BE).

Het BE-rijbewijs kan op 2 manieren gehaald worden:
1-Spoedopleidng
2-Losse lessen

1-Spoedopleiding:
Voor leerlingen die al enige ervaring hebben in het rijden met een aanhangwagen hebben wij een spoedopleiding ontwikkeld. Met deze cursus is het mogelijk om al binnen 1 dag in het bezit te zijn van het rijbewijs.

De dagopleiding begint om 08.00 uur in de ochtend en de leerling krijgt dan 6 uur rijles. Aan het einde van de dag vindt het officiële CBR-examen plaats.

De opleidingen vinden plaats vanaf onze verkeersschool aan de Kerkhoflaan 1 te Ede of vanaf ons kantoor in het Gelredome in Arnhem.

Dagopleidingen zijn niet voor iedereen weggelegd. Om teleurstellingen te voorkomen doen wij daarom eerst een zogenaamde intest. Tijdens de 2 uur durende intest wordt de snelheid waarmee de cursist leert de auto met aanhangwagen te besturen ingeschat. Na de intest is duidelijk of de leerling geschikt is voor de dagopleiding of dat hij/zij enkele aanvullende lessen moet volgen.

Na de intest kan de kandidaat één van de volgende adviezen krijgen:

  • Pakket A: Lessen en examen op dezelfde dag (6 uur rijles + examen) – € 575,25
  • Pakket B: 1e dag 2 uur rijles. 2e dag 6 uur rijles + examen – € 689,25
  • Pakket C: 1e dag 2 uur rijles. 2e dag 2 uur rijles. 3e dag 6 uur rijles + examen – € 803,25

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De intest verplicht de kandidaat niet tot het volgen van de spoedcursus. De kosten van de intest zijn € 114,00 (inclusief 21% BTW) en staan los van de genoemde pakketprijzen.

2-Losse lessen:
Hoewel de meeste kandidaten kiezen voor een spoedopleding kan het aanhangwagenrijbewijs ook met losse lessen gehaald worden. De leerling kan zo in alle rust wennen aan het rijden met een auto met aanhangwagen.
Met losse lessen wordt er 1 of 2 keer per week gelest. Het examen wordt in overleg met de rij-instructeur gereserveerd. De prijs voor een losse rijles per uur is € 57,- (incl. BTW) en een examen kost € 331,75 (incl BTW).

Inschrijven?
Dit kan op 3 manieren:
1-u belt ons op 0318-618027 of 026-4461540 en we plannen samen een intest, dagopleiding of losse rijles.
2-u vult onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen contact met u op
3-u boekt via onze site rechtstreeks in de agenda van een rij-instructeur een intest of dagopleiding.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).