Zoeken Shop Shop
Offerte nascholing D

Hieronder vindt u de offerte betreffende de nascholing voor beroepschauffeurs touringcar.

Code 95 in minder dan de helft van de tijd bij Dam in Ede en Arnhem!

Door onze unieke methode volgt u bij ons maar 2,5 uur klassikale les terwijl deze wel gewoon meetellen als 7 uur voor de code 95. Wij verzorgen met grote regelmaat cursussen voor de code 95. Deze zijn zowel voor de vrachtauto als tourincarchauffeur geschikt

Code 95 mogelijk buiten werktijd

Omdat de cursus maar de helft van de tijd in beslag neemt kunt u ervoor kiezen om deze na werktijd (bijvoorbeeld in de avonduren) te volgen. Uiteraard geven wij ook overdag cursussen voor de code 95.

14 uur nascholing in 1 dag!

Als u ervoor kiest om de cursus overdag te laten plaatsvinden dan kunnen we zelfs 2 cursussen van 2,5 uur inplannen op 1 dag. Elke cursus telt mee voor 7 nascholingsuren en zo heeft de chauffeur in één dag dus 14 nascholingsuren verdiend!

Hoe kan dit?

2 weken voor de cursus ontvangt de chauffeur een code waarmee hij kan inloggen in onze E-learning omgeving. De chauffeur logt in op het moment wanneer hem het uitkomt. Een heldere voice-over, film en veel animaties zorgen er voor dat de chauffeur vrijwel niets hoeft te lezen. De uren (4,5 uur) die de chauffeur is ingelogd tellen gewoon mee voor de nascholing. De klassikale les bestaat daarna uit de overige 2,5 uur. Bij elkaar heb je zo heel eenvoudig en goedkoop 7 uur nascholing verdiend!

Welke cursussen geven jullie voor de code 95?

De theoretische cursussen bestaan uit o.a. klantgericht communiceren, professionele verkeersdeelname en leefstijl/gezondheid. Voor de praktijk geven we onder andere de cursus economisch rijden (Het Nieuwe Rijden) en rijoptimalisatie (schadepreventie).

Scherp tarief

De theoretische cursus kost bij ons slechts € 138,88 excl. BTW. Per leerling brengen we daarnaast € 17,40 (BTW-vrij) CCV-afmeldkosten in rekening voor de registratie van de uren bij het CCV.  Voor de praktijkcursus vragen wij € 216,56 excl. BTW. Per leerling brengen we daarnaast € 17,40 (BTW-vrij) CCV-afmeldkosten in rekening voor de registratie van de uren bij het CCV.  De praktijkopleiding wordt verzorgt in het voertuig van de opdrachtgever. Als u gebruik wilt maken van 1 van onze voertuigen dan moet u rekening houden met een toeslag.

Geven jullie ook cursussen zonder E-learning?

Ja, naast de genoemde unieke methode zijn ook alle andere vormen van nascholing voor de Code 95 mogelijk bij ons. Bel ons voor meer informatie.

Geen administratieve belasting voor de chauffeur en de werkgever

Wij regelen alles voor u: tijdige planning en uitnodiging voor de cursussen waardoor de vakbekwaamheid van alle chauffeurs automatisch verlengd wordt, opsturen van het boekenpakket per cursus, registratie van de nascholingsuren bij het CCV enz. U hoeft de chauffeur slechts 1 maal aan te melden en de rest van de administratie wordt voor u geregeld.

Online leerlingenportal

Om u nog verder te ontzorgen hebben wij een leerlingportal ontwikkeld. Online heeft u per chauffeur inzage in de reeds gevolgde nascholingsuren en welke cursussen er per chauffeur gepland staan. Via www.dam.nl kunt u zeer eenvoudig uw complete Code 95 activiteiten overzien.

Wilt u meerdere chauffeurs opgeven?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat!

Inschrijven?

Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).