Zoeken Shop Shop
Offerte CE

Hieronder vindt u de offerte betreffende het rijbewijs categorie C+E (= vrachtauto met aanhangwagen) voor 1 kandidaat.

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Praktijk rijbewijs CE:

Dam-Transport-Opleiding cat. C+E:

  • Intest categorie C+E € 148,00 (om de leersnelheid van de kandidaat te bepalen)

Na de intest wordt één van onderstaande pakketten geadviseerd:

  • Pakket A: 12 praktijkuren  € 1289,20
  • Pakket B: 16 praktijkuren  € 1585,20
  • Pakket C: 20 praktijkuren € 1881,20
  • Pakket D: 24 praktijkuren € 2177,20

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de volledige kosten voor het examen.

Voordat er gestart wordt met de opleiding wordt er een intest gedaan. Tijdens deze intest wordt de snelheid waarmee de cursist leert de vrachtauto met aanhangwagen te besturen ingeschat. Na de intest is het duidelijk hoeveel de aanhangwagenopleiding zal gaan kosten en binnen hoeveel weken dit rijbewijs gehaald kan worden. De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over deze opleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden.  De cursist dient tijdens de intest en de praktijklessen wel in het bezit te zijn van een vrachtautorijbewijs.

Uiteraard moet er voor de categorie C+E ook een praktijkexamen gedaan worden. Het examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg en duurt inclusief navigatieopdracht 105 minuten. De kosten voor het praktijkexamen zijn al opgenomen in de pakketprijzen.

Subsidiemogelijkheden
Bent u werkgever in de sector transport en logistiek en draagt u premie af aan het SOOB fonds dan heeft u recht op 35% SOOB/ESF subsidie. Vraag naar onze speciale SOOB offerte.

Extra voordelen om voor onze verkeersschool te kiezen:
-Kosten en aantal benodigde lessen zijn na de intest bekend.
-Hoog slagingspercentage.
-Praktijkexamen vindt plaats vanaf de verkeersschool.
-Indien de kandidaat zakt voor één van de theorievakken dan zijn de volgende theoriecursussen gratis! (u betaalt dan alleen het herexamen)
-Uniek leerlingenvolgsysteem: via een afgeschermd gedeelte op onze website kunt u de vorderingen en aanwezigheid van de kandidaten controleren.

Inschrijven?
Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).