Zoeken Shop Shop
Offerte C en CE + Code 95 (=chauffeursdiploma)

Hieronder vindt u de offerte betreffende het vrachtautorijbewijs (eventueel inclusief Code 95) en de vervolgopleiding voor het vrachtauto met aanhangwagenrijbewijs voor 1 kandidaat.

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven

Theorie

Cursus vakbekwaamheid 1 incl. examen          €   383,42
Korte wachttijd, wij beginnen elke maand met een nieuwe cursus!
Verkeer leerboek                                                           €     39,53 (excl. 9% BTW)
Verkeer internetvragenkaart                                      €     33,23
Techniek leerboek                                                         €     39,53 (excl. 9% BTW)
Techniek internetvragenkaart                                    €     33,23

Cursus vakbekwaamheid 2 incl. examen          €   293,42
Korte wachttijd, wij beginnen elke maand met een nieuwe cursus!
Administratie leerboek                                                €     39,53 (excl. 9% BTW)

Cursus vakbekwaamheid 3 incl. examen           €    213,42
Korte wachttijd, wij beginnen elke maand met een nieuwe cursus!
Vakbekwaamheid 3 internetvragenkaart                €     33,23

Uniek: voor alle theoriecursussen geldt: indien de kandidaat zakt voor het examen dan mogen er onbeperkt gratis theoriecursussen bijgewoond worden! (u betaalt dan alleen het herexamen)

Genoemde prijzen voor de theoriecursussen zijn inclusief de theorie-examens! 

Praktijk

Dam-Transport-Opleiding cat. C:

  • Intest categorie C (vrachtauto) € 128,00 (om de leersnelheid van de kandidaat te bepalen)

Na de intest wordt één van onderstaande pakketten geadviseerd:

  • Pakket A: 16 uur rijles  € 1385,05
  • Pakket B: 20 uur rijles € 1641,35
  • Pakket C: 24 uur rijles € 1897,35
  • Pakket D: 28 uur rijles € 2153,35

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de volledige kosten voor het examen.

Voor het praktijkgedeelte, de Dam-Transport-Opleiding, wordt altijd eerst een intest gedaan. Tijdens deze intest, die ongeveer 2 uur duurt, wordt de snelheid waarmee de cursist leert de vrachtauto te besturen ingeschat. Na de intest is het duidelijk hoeveel de rijopleiding zal gaan kosten en binnen hoeveel weken het rijbewijs gehaald kan worden. De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over de praktijkopleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden. De cursist dient tijdens het praktijkexamen wel in het bezit te zijn van de 2 geldige theoriecertificaten vakbekwaamheid 1 en vakbekwaamheid 2.

Het theoriecertificaat vakbekwaamheid 3 kan na het praktijkexamen gehaald worden.

Algemeen:
Per 10 september 2009 moet iedereen die het vrachtautorijbewijs wil halen de volgende 3 praktijktoetsen/examens in willekeurige volgorde afleggen:

1-Toets besloten terrein van 30 minuten . Dit examen wordt afgenomen door de eigen rij-instructeur op het terrein van de verkeersschool. De instructeur toetst de vakbekwaamheid op het gebied van voertuigcontrole en manoeuvreren.

2-Praktische toets van 30 minuten. Ook dit examen wordt afgenomen door de eigen rij-instructeur op het terrein van de verkeersschool. De instructeur toetst o.a. of de kandidaat om kan gaan met lading en noodsituaties.

3-Praktijkexamen van 85 minuten inclusief navigatieopdracht. Dit examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg.

Het pakket waarin de kandidaat na de intest wordt ingedeeld bestaat uit praktijklessen en het praktijkexamen. De kosten voor het praktijkexamen zijn al opgenomen in de genoemde pakketprijzen. De kosten voor de eendaagse opleiding voor de praktische toets en de kosten voor de eendaagse opleiding voor de toets besloten terrein vindt u hieronder, 

1-daagse opleiding toets besloten terrein: € 325,55
Voor de toets besloten terrein geven wij een unieke 1-daagse opleiding op eigen oefenterrein. In 1 dag leert de instructeur de leerling de 14 bijzondere verrichtingen en aan het einde van de dag neemt onze instructeur op hetzelfde terrein ook het examen af.

De dag begint om 08.30 uur en om ongeveer 14.30 uur vindt het examen plaats.

Genoemde prijs voor de toets besloten terrein  is een all-in prijs. Bij ons dus geen aanvullende kosten voor gebruik vrachtauto, lunch, toets enz.!

1-daagse opleiding praktische toets: € 283,55
Ook voor deze toets geven wij een unieke spoedopleiding. In 1 dag leert onze instructeur de leerling alle onderdelen die met het examen getoetst kunnen worden. Aan het einde van de dag wordt de kandidaat door de eigen instructeur getoetst. Ook dit examen wordt op de verkeersschool afgenomen.

Genoemde prijs voor de praktische toets is een all-in prijs. Bij ons dus geen aanvullende kosten voor gebruik vrachtauto, lunch, toets enz.!

Geen code 95 nodig? Wordt er niet beroepsmatig gereden met een vrachtauto dan heeft de kandidaat vrijstelling voor Code 95. De theoriecursus vakbekwaamheid 3 en de praktische opleidingen voor de toets besloten terrein en de praktische toets hoeven dan niet gevolgd te worden!

Als de kandidaat geslaagd is voor rijbewijs C kan er gestart worden met rijbewijs CE.

Praktijk rijbewijs CE:

Dam-Transport-Opleiding cat. C+E:

  • Intest categorie C+E € 148,00 (om de leersnelheid van de kandidaat te bepalen)

Na de intest wordt één van onderstaande pakketten geadviseerd:

  • Pakket A: 12 praktijkuren  € 1289,20
  • Pakket B: 16 praktijkuren  € 1585,20
  • Pakket C: 20 praktijkuren € 1881,20
  • Pakket D: 24 praktijkuren € 2177,20

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de volledige kosten voor het examen.

Voor dit tweede praktijkgedeelte, de opleiding voor het aanhangwagenrijbewijs, wordt ook een intest gedaan. Tijdens deze intest wordt de snelheid waarmee de cursist leert de vrachtauto met aanhangwagen te besturen ingeschat. Na de intest is het duidelijk hoeveel de aanhanwagenopleiding zal gaan kosten en binnen hoeveel weken dit rijbewijs gehaald kan worden. De meeste cursisten doen 6 tot 8 weken over deze opleiding. Sneller kan natuurlijk ook, zelfs een opleiding van 5 dagen behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard moet er voor de categorie C+E ook een praktijkexamen gedaan worden. Het examen wordt afgenomen door een examinator van het CCV op de openbare weg en duurt inclusief navigatieopdracht 105 minuten. De kosten voor het praktijkexamen zijn al opgenomen in de genoemde pakketprijzen. 

Subsidiemogelijkheden
Bent u werkgever in de sector transport en logistiek en draagt u premie af aan het SOOB fonds dan heeft u recht op 35% SOOB/ESF subsidie. Vraag naar onze speciale SOOB offerte.

Extra voordelen om voor onze verkeersschool te kiezen:
-Kosten en aantal benodigde lessen zijn na de intest bekend.
-Hoog slagingspercentage.
-Praktijkexamen vindt plaats vanaf de verkeersschool.
-Indien de kandidaat zakt voor één van de theorievakken dan zijn de volgende theoriecursussen gratis! (u betaalt dan alleen het herexamen)
-Voordelige 1-daagse opleiding op eigen oefenterrein voor de praktische toets en de toets besloten terrein.
-Vaste instructeur die ook de 2 toetsen afneemt.
-Uniek leerlingenvolgsysteem: via een afgeschermd gedeelte op onze website kunt u de vorderingen en aanwezigheid van de kandidaten controleren.

Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).