Zoeken Shop Shop
Offerte BE via SFB

Hieronder vindt u de offerte betreffende het rijbewijs categorie B+E (= auto met aanhangwagen) voor 1 kandidaat met € 273,- subsidie via het scholingsfonds.
U leest het goed! Elke werkgever die zijn werknemer bij ons een ééndagsopleiding voor het rijbewijs “E achter B” (= auto met aanhangwagen) laat volgen, krijgt maar liefst € 273,00 subsidie van het scholingsfonds voor het bouwbedrijf. Dit mooie bedrag geldt per werknemer.

Waarom bij onze verkeersschool?
Onze verkeersschool is één van de weinige in Nederland die door het Scholingsfonds erkend is. De subsidie per werknemer ontvangt u alleen maar als u de opleiding laat verzorgen door een door het scholingsfonds erkend opleidingsinstituut.
De vergoedingsregeling geldt alleen voor werknemers die onder de Bouw-CAO vallen, dus niet voor UTA-personeel.
De opleidingen vinden plaats vanaf onze verkeersschool aan de Kerkhoflaan 1 te Ede of vanaf ons kantoor in het Gelredome in Arnhem.

Indien de kandidaat niet in de buurt van Arnhem of Ede woont dan is dit geen enkel probleem. Wij verzorgen de opleiding namelijk door heel Nederland, de cursuslocatie is dus met een korte reistijd te bereiken.

De procedure is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. De rest van de procedure, inclusief de aanvraag voor de subsidie, verzorgen wij voor u.

Wat kost de opleiding per werknemer? De dagopleiding, inclusief lunch en het officiële CBR-praktijkexamen, kost € 475,41 (excl. BTW). Na afloop van de opleiding ontvangt de werkgever automatisch € 160,00 verletkosten en € 113,00 scholingskosten (in totaal dus € 273,00 subsidie) via het Scholingsfonds. U ontvangt de bijdrage in de kosten automatisch via het scholingsfonds.

Inschrijven?

Wij hebben onder deze pagina het inschrijfformulier toegevoegd. Wilt u de kandidaat opgeven dan vragen wij u het inschrijfformulier verder in te vullen en te ondertekenen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Ede (0318-618027) of ons kantoor in het Gelredome in Arnhem (026-4461540).