Zoeken Shop Shop
Over DAM

Al 45 jaar in het vak en nog steeds vol ambitie!

Verkeersschool Dam heeft al 45 jaar ervaring met het opleiden van cursisten tot veilige en verantwoordelijke weggebruikers. Van oudsher zijn wij een hecht familiebedrijf gebaseerd op persoonlijke en duurzame contacten. Onze klanten moeten altijd van ons op aankunnen. Of je nu het brommerrijbewijs wilt halen, je autorijbewijs of bijvoorbeeld de Code 95 moet verlengen; steeds weer willen we je verrassen met ons oog voor detail!

Persoonlijk en innovatief
Door onze persoonlijke aanpak en door voortdurend als eerste in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, zijn we uitgegroeid tot de grootste verkeersschool van Gelderland. Je vorderingen check je in onze app of op je persoonlijke internetpagina. Onze autoleerlingen kunnen zich zelfs online voorbereiden op de lessen met 3d-praktijkvideo’s!

Alles is mogelijk
Bij Dam is het mogelijk alle denkbare rijbewijzen en theoriecertificaten te halen. Van vaarbewijs tot aan de nascholing voor beroepschauffeurs. Met een spoedopleiding of in je eigen tempo. Of we nu alle chauffeurs van een groot transportbedrijf moeten bijscholen of iemand privéles moeten geven voor het bromfietscertificaat. We helpen je graag.

Hoge slagingspercentages
Op onze slagingspercentages zijn we trots. Deze liggen namelijk boven het landelijk gemiddelde. Cursisten hebben een vaste instructeur van de eerste les tot en met het examen. Jaarlijks worden  onze instructeurs bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Zekerheid
Onze opleidingen worden uitgevoerd met BOVAG garantie. Het BOVAG garantiefonds zorgt ervoor dat je gegarandeerd een opleiding kunt volgen van je (vooruitbetaalde) lesgeld.

Kortom bij ons les je op een zorgeloze en leuke manier. Ontdek welke rijbewijzen je bij Dam kunt halen en ga ervoor! Succes!

(privacy: alle informatie die door klanten en/of deelnemers wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor het instituut, haar medewerkers en de docenten)

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
EDE
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027

Daarom dam!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Slagingspercentage boven landelijk gemiddelde.
  • Al 45 jaar de trendsetter in rijopleidingen.
  • Al onze opleidingen met BOVAG garantie.