Zoeken Shop Shop

DAM: de grootste bromfietsrijschool in de regio Ede, Arnhem en wijde omgeving!

Bromfietstheorie zoals jij dat wilt

Met je bromfiets de weg op… Bij Dam kan dat heel snel. Bij ons haal jij je bromfietsrijbewijs in twee stappen: eerst theorieles en dan praktijkles. Je theorie kost je slechts 3 avonden tijd en direct daarna staat er een examen gepland. Meteen daarna kun je praktijkles gaan volgen, zodat je snel met je bromfiets de weg op kunt!

Bij rijschool DAM kies jij hoe je je theorie voor het scooter/bromfiets rijbewijs wilt halen. Onze cursus is daarbij de meest effectieve optie. Je krijgt 3 avonden les en daarna word je met een touringcar bij het CBR afgezet. Met alles fris in je geheugen weten wij wel zeker dat je slaagt. Als je liever zelf je bromfietstheorie wilt leren, kan dat natuurlijk ook. Bij ons kun je leerboeken en cd-roms kopen en samen prikken we een examendatum. Onze bromfietstheoriecursus start wekelijks in Ede en Arnhem!

Natuurlijk ook voor de praktijk

Als je in het bezit bent van een theoriecertificaat, kun je bij rijschool Dam ook van start met praktijklessen voor je scooter/bromfiets rijbewijs. Natuurlijk doe je ook hierna een examen. Dam is de grootste bromfietsrijschool van de regio. Daardoor hebben wij de meeste examens en de kortste wachttijd voor jouw examen! Wekelijks kun je namelijk zowel in Ede als Arnhem praktijkexamen doen voor de bromfiets.

Meer weten?

Kies de manier van theorieles nemen die bij jou past en check ook hoe het zit met onze praktijkopleiding in Arnhem en onze praktijkopleiding in Ede. Je kunt bij ons al leren bromfiets rijden in een dag!

Daarom DAM!

  • De grootste persoonlijke rijschool van Gelderland.
  • Ruim 100.000 cursisten gingen je voor.
  • Hoog slagingspercentage!
  • Het nieuwste materiaal.

Verkeersschool J. Dam
95% beveelt ons aan

2366 beoordelingen

9510

Contact

info@dam.nl
Arnhem
Batavierenweg 25D
6841 HN Arnhem
026 – 4461540
Ede
Kerkhoflaan 1
6718 ZH Ede
0318 – 618027